Veho Pebble Pro XT-13200mAh - bærbart batteri

Fabrikant /
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 660,00 kr
Pris inkl. moms 792,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Veho Pebble Pro XT-13200mAh - bærbart batteri

Veho Pebble Pro XT-13200mA h bærbart batteri og oplader til mobiltelefoner, MP3-afspillere, GPS-enheder, kameraer og mange andre produkter.

PEBBLE™ Pro-XT 13200mAh bærbar batterioplader til mobile enheder og notebooks

PEBBLE™ Pro-XT er et must-have-tilbehør til alle dem, der mangler strøm, når de rejser eller er væk fra hovedstrømmen i længere perioder. PEBBLE™ Pro-XT kommer med 10 stik til de mest populære bærbare computere/notebooks/tablets og 5 stik til de mest populære telefoner (Samsung/Micro USB/Mini USB).

PEBBLE™ Pro-XT har mulighed for at vælge den korrekte spænding til din enhed og mulighed for at oplade både din bærbare computer og din telefon på samme tid. PEBBLE™ Pro-XT leveres med en multiregional opladningsadapter, så du kan genoplade uanset din endelige destination.

Ikke alene oplader den populære mobile enheder som iPhone (ved hjælp af eget kabel), Blackberry, iPad, den oplader også de fleste almindelige notebooks.

Med sin massive 13200 mah-vurdering kan den oplade en iPhone over 10 gange og med 5 forskellige mobiltelefontips og 10 forskellige notebook-tips (16v & 19v ved 3,5A output) er den virkelig universel.

*Bemærk venligst, at dette produkt ikke inkluderer Apple Lightning-stikket*


Nøglefunktioner: Veho Pebble Pro XT-oplader og batteri til notebook og tablet

- Massiv kapacitet på 13200mAh, der er i stand til at udvide de fleste populære bærbare computere/netbooks/tablets op til 3,5 amp med minimum 2 til 5 timers brugstid (afhængig af enhedsspecifikation)
- 10 stik til de mest populære bærbare computere/netbooks/notebooks og 5 portable enhedsstik til Blackberry/smartphones/andre bærbare USB-enheder
- Automatisk sluk-tilstand for at beskytte mod kortslutning, overstrøm, overopladning og overafladning
- Dual port opladning til bærbar og telefon på samme tid
- Sendes med multiregions hovedopladningsadapter perfekt til genopladning på farten, uanset hvilket land du befinder dig i.

Boksen indeholder:

- Pebble Pro
- 10 stik til bærbare computere
- 5 stik til telefoner
- Multi Region Charging Adapter
- Pung
- Instruktionsmanual

Bemærk venligst, at VCC-A010-PRO-XT i øjeblikket ikke indeholder et tip til at oplade en Macbook. Bemærk også, at PEBBLE™ Pro-XT kun er designet til at oplade notebooks og bærbare computere via DC-porten og USB-opladelige enheder via USB-porten. Den oplader ikke andre elektroniske enheder, der ikke falder ind under nogen af disse kategorier.


Veho Pebble Pro-XT batteri og oplader til din bærbare computer og tablet

Kommentarer

Andre produkter