USB-opladningskabel med indbygget FULL HD-kamera og 8 GB hukommelse

Fabrikant OEM
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 666,64 kr
Pris inkl. moms 800,00 kr
- +

Produktbeskrivelse USB-opladningskabel med indbygget FULL HD-kamera og 8 GB hukommelse

USB-opladningskabel med indbygget FULL HD-kamera og 8 GB hukommelse - kan bruges som oplader til smartphones eller som USB-drev til dataoverførsel takket være 8 GB hukommelse, eller som hemmeligt kamera. Et unikt spionprodukt i et unikt design , som du kan købe i vores e-shop. Umiddelbart ligner det standard USB -opladningskabel med mini USB-port, men det gemmer også på et sofistikeret Full HD-kamera med en mikrofon , der optager video i 1920*1080 high definition med klart billede og lyd.

Det er virkelig en meget sofistikeret enhed , der ikke har nogen knapper og ingen indikatorer, der afslører, at det integrerede kamera optager. Ingen i dit nabolag vil ikke vide, at dette opladningskabel har et indbygget kamera .

Det handler virkelig om de over gennemsnittet videooptagelser (fanget af dette minikamera).

kamera i usb kabel
Kameraet i ladekabel er meget nemt at bruge , du behøver ikke at oplade enheden eller installere yderligere software eller købe micro SD-kort. Tilslut blot kablet til netværket, så er enheden automatisk klar, og det er op til dig, om du indstiller til at starte optagelse af video ved bevægelsesdetektering eller på det indstillede tidspunkt. Enheden optager i den interne flash-hukommelse, og hvis fuld kapacitet er fuld, begynder enheden at overskrive de ældste poster i "løkken". Du oplader bare din mobiltelefon over dette spionkabel, og du vil have kontrol over, hvad der foregår på kontoret under dit fravær, eller det er nok at sætte kablet i din pc i standby-tilstand, uden at nogen bemærker det.
Funktioner:


Højkvalitets Full HD 1080p-billede med lyd
upåfaldende, praktisk design uden knapper og indikatorer
Flash disk 8GB
Smartphone opladningskabel
Bevægelsesdetekteringsfunktion


Specifikationer:

Videoformat: AVI
Videoopløsningsforhold: 1920x1080p
Video frame rate: 30 fps
Interface type: Mini USB 8pin
Hukommelsesmedier: Intern 8GB hukommelse
Ladespænding: DC 5V

Pakken inkluderer:

1 x USB ladekabel med mini USB port
1 x manuel
1 x etui

Kommentarer

Andre produkter