Spy HD-kamera perfekt skjult i briller + ekstra batteri

TOP Spy HD-kamera perfekt skjult i briller + ekstra batteri
Fabrikant OEM
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 1.066,64 kr
Pris inkl. moms 1.280,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Spy HD-kamera perfekt skjult i briller + ekstra batteri

Spy HD-kamera perfekt skjult i briller + ekstra ekstra batteri har et stilfuldt design og praktisk brug. Hvis du ville forsøge at finde et kamera i brillerne, finder du det ikke, selvom du var spionekspert. Briller ligner ikke at have indbygget kamera. Ingen synlig linse eller minihul til linsen.

Kameraet er integreret i rammen og optager gennem den envejs gennemsigtige plastik, hvad der gør det upåfaldende. Kameraet er ikke synligt med det blotte øje eller under nogen vinkel eller i baggrundsbelysning. Betjeningen er ganske enkel via en enkelt knap, som er på indersiden af rammen og desuden er designet til at være upåfaldende. Disse spionbriller har en perfekt camouflage. Billedet optages i HD-opløsning 1280 x 720p ved 30fps til microSD-kort til maksimalt 32 GB.

Spy hd briller

Batteri med en kapacitet på 260 mAh er bygget på højre side af rammen. Et batteri har en batterilevetid på op til 1,5 timers optagelse. Optagelsen gemmes efter 10 minutter og har 1 GB. På 32GB kort kan gemmes op til 5 timers optagelse. Når du oplader batteriet, skal du fjerne den højre side af rammen og tilslutte den via mini 8-pin USB til opladeren. Den store fordel er, at pakken indeholder den ene reservearm med et batteri, som du kan tilslutte til briller, mens det andet batteri oplades. Dette giver dig mulighed for kontinuerligt at optage video. Du vil sætte pris på funktionen ved at oplade batteriet via POWERBANK , som sikrer, at du altid har et opladet batteri ved hånden.

Spy hd-kamera erstatter batteri

Med spionbriller optager du præcis, hvad du kan se, mens dine hænder er frie. HD-briller er et ideelt valg, hvis du skal lave diskret optagelse af mødet, eller i forskellige andre situationer for at overvåge steder og forblive upåfaldende. Briller har et bredt anvendelsesområde, fordi de kan bruges til fx ferie, koncert, eller hvis du vil optage andre oplevelser. Når du har tilsluttet HD-briller til din computer, fungerer den som en kortlæser, og du kan downloade de optagede videoer og billeder til din pc eller bærbare computer.

Funktioner:

  • Briller med perfekt camouflage det indbyggede HD spionkamera
  • HD-opløsning 1280 x 720p ved en frekvens på 30 fps
  • Brug af microSD-kort op til 32GB
  • 2x reservearm med batteri 260 mAh

Specifikationer:

Videoopløsning: 1280 x 720
Video frame rate: 30fps
Videoformat: AVI
Opløsning objektiv: 5Mpix
Format 16:9
Batteri: 2 x 260mAh
Batterilevetid: op til 1,5 timers optagelse (to batterier op til 3 timers optagelse)
Strømforsyning: DC-5V
Strømledning: mini 8-pin USB
Hukommelseskort: microSD-kort op til 32 GB
Driftstemperatur: fra 0 °C til 60 °C

Indhold:

1x Briller med HD-kamera
1x Mini 8Pin USB-kabel
2x Reservearm med batteri
1x Reduktion til USB-opladningskabel
1x manual

Kommentarer

Andre produkter