Spionbriller med FULL HD kamera med fjernbetjening

Fabrikant OEM
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 1.133,36 kr
Pris inkl. moms 1.360,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Spionbriller med FULL HD kamera med fjernbetjening

Elegante spionbriller med fjernbetjening og FULL HD-kamera 1920x1080P ved 30 fps , for perfekt diskret videooptagelse med lyd. Full HD-kameraet er perfekt skjult i brillestellet , så det vækker ingen mistanke om omgivelserne, ingen synlig linse . Kameraet scanner gennem en envejs gennemsigtig plastik, som garanterer dets hemmeligholdelse og ikke er synlig for det blotte øje i nogen vinkel eller i baggrundsbelysning. Billedet taget af kameraet er optaget i Full HD 1920x1080 ved 30 fps med lyd . Betjening er enkel, med touchpad på brillestellet eller med den medfølgende fjernbetjening , så du slet ikke behøver at røre ved glasset, når du bruger dem. Spionbriller med FULL HD-kamera og fjernbetjening + 16 GB hukommelse har et elegant design , der gør dem til et fantastisk diskret spiontilskud til dit outfit.

Brillerne med kamera har mørke solglas.

Full HD kamera i briller

Batteriet på 280 mAh er indbygget i den højre side af rammen. Et batteri har en batterilevetid på cirka 75 minutters optagelse. Optagelser gemmes på 16 GB intern hukommelse med lagring på op til 2 timers optagelse. Når du oplader batteriet, skal du løsne venstre side af rammen og slutte den til netopladeren via mini 8-pin USB. Den store fordel er, at der er en ekstra reservearm med batteri i pakken, som du sætter på brillerne, mens du oplader det andet batteri. Dette giver dig mulighed for kontinuerligt at optage video. Du vil også sætte pris på funktionen ved at oplade batteriet gennem Powerbanken, som sikrer, at du altid har et opladet batteri ved hånden. Når du har tilsluttet Full HD-briller til din computer, kan du afspille de optagede videoer eller bruge den interne hukommelse som datalager.

spionbriller med skjult HD-kamera

Med spionbriller optager du præcis, hvad du ser med dine hænder fri. Full HD-briller er det perfekte valg for dig, hvis du skal lave en diskret optagelse af et møde, eller i forskellige andre situationer, hvor du skal lave en video uden at afsløre. Brillerne har et bredt anvendelsesområde, fordi du kan bruge dem fx på en ferie, en koncert eller når du optager forskellige livserfaringer.

spionkamera i briller til diskret lyd-videooptagelse

Funktioner:

Spionbriller med kamera
Fuld HD-opløsning 1920x1080P ved 30fps
Fjernbetjening
2x reservearm med 280 mAh batteri

Specifikationer:

Optik: Cmos 2.0 Mega
Videoopløsning: 1920x1080
Billedforhold: 30fps
Videoformat: AVI
Scanningsvinkel: 70°
Intern hukommelse: 16 GB
Videostørrelse: 16 GB er nok til 2 timers videooptagelse
Batteri: 280mAh
Batterilevetid: ca. 75 min

Pakkens indhold:

1x Spy-briller med HD-kamera
1x fjernbetjening
2x Reservearm med batteri
1x Reduktion for opladning via USB-kabel
1x USB kabel
1x Rengøringsklud
1x Brilleetui
1x manual

Kommentarer

Andre produkter