Solbriller med FULL HD kamera, WiFi og UV filter

Fabrikant OEM
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 1.000,00 kr
Pris inkl. moms 1.200,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Solbriller med FULL HD kamera, WiFi og UV filter

Solbriller med FULL HD-kamera, WiFi og UV-filter er overlegne ikke kun på grund af kameraet, men også en mikrofon, så du kan optage fantastiske billeder og lyd ikke kun mens du ser, men også ved andre aktiviteter - inden for sport, turisme. Ikke længere kompliceret montering, du kan bare nemt tage dine briller på, og du kan optage direkte fra din visning. Det indbyggede FULL HD-kamera er i stand til at optage video i 1920x1080 opløsning med 30 billeder i sekundet sammen med lyd i høj kvalitet. Optagne billeder optages i vidvinkel på 120° , så du vil have en fantastisk udsigt over omgivelserne med alle detaljer. Alle optagede data gemmes på et Micro SD-kort, der understøtter op til 32 GB (medfølger ikke) .

spion kamera applikation

Optagelse og start af briller udløses ved hjælp af knappen på venstre side af solbrillerne. Ved siden af er der en knap til at starte WiFi. Inde i brillerne er der to lysindikatorer. Det røde indikatorlys informerer dig om, hvorvidt kameraet er tændt eller i øjeblikket optager (blinker). Den blå indikator informerer dig om den WiFi-aktiverede funktion. Med WiFi-understøttelse kan du parre dine briller med din smartphone og bruge brillerne direkte gennem appen eller afspille de optagne billeder. Appen er understøttet til både iOS og Android , kaldet "FinalCam", appen er frit tilgængelig at downloade til din smartphone.

solbriller med wifi kamerasolbriller med wifi kamera

Briller kommer med et USB-stik til at oplade dine briller, eller du kan downloade datafiler (optagede videoer) til din computer. Kamera i solbriller har ikke kun funktionen som videokamera , men fungerer også som fuldt funktionelle solbriller , da de er lavet af UV 400 glas . Derfor vil dine øjne være beskyttet mod skadelig UV-stråling fra solen . Disse eksklusive solbriller vil finde deres brug til en række aktiviteter såsom sport eller endda til normalt brug i løbet af dagen .

Funktioner:

Optager FULL HD-video med lyd
WiFi-understøttelse og mulighed for at parre med smartphones
UV-filter 400
Sportsdesign af briller

Specifikationer:

Funktioner: Video, WiFi
Kamera: 3 MP CMOS + 120° vidvinkel
Videoopløsning: FULL HD 1080P 1920*1080 30 fps
Kompressionsformat: H264
Videofilformat: MOV
Hukommelse: Micro SD-kort understøtter op til 32 GB
UV-filter: 400
Dimensioner: 15,5 cm (B) x 5,5 cm (H) x 17 cm (D)
Vægt: 55 g
Batteri: 770 mAh lithium batteri
Videooptagelse: 1 time

Indholdspakke:

1x solbriller med HD-kamera + WiFi
1x bærbar etui
1x Rengøringsklud
1x USB kabel
1x brugermanual

Kommentarer

Andre produkter