Smart sikkerhed 330° WiFi kamera i vejrstation

Fabrikant OEM
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 1.200,00 kr
Pris inkl. moms 1.440,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Smart sikkerhed 330° WiFi kamera i vejrstation

Smart WiFi sikkerhedskamera i vejrstation med roterende linse 330° . Med den gratis app "Pro iCam" til smartphones (iOS, Android) kan du se billeder i realtid. Vejrstation med radio og FULL HD drejeligt WIFI-kamera 330° - micro SD-kort op til 128GB, er en multifunktionel enhed, der diskret overvåger dit hjem, fungerer som radio og også informerer dig om temperatur og luftfugtighed i rummet.

Ved første øjekast ligner enheden en normal meteostation, men den gemmer på et indbygget højkvalitets Full HD-kamera med en bevægelsessensor . En stor fordel ved denne sikkerhedsenhed er, at kameraet er monteret på en roterende mekanisme, hvilket gør det tilgængeligt at rotere op til 330 ° synsvinkel. Videofiler er i høj opløsning 1920x1080, som gennemgår H.264-komprimering for at reducere filstørrelsen og derefter gemmes på et micro SD-kort understøttet op til 128GB .

spionkamera med roterende linse 330 grader

Multifunktionsenheden understøtter WiFi-forbindelse og er trådløs takket være batterierne, hvilket gør det muligt at placere enheden hvor som helst i interiøret. Efterfølgende kan du styre alle skjulte kamerafunktioner gennem den frit tilgængelige Pro iCam smartphone-app (iOS, Android) for at se billeder i realtid. Sikkerhedskameraet kan tilsluttes en hjemmerouter via WIFI eller P2P, så du kan se billedet når som helst og hvor som helst ved hjælp af din mobiltelefon.

smart wifi hd-kamera i vejrstation

Meteostationen kan drives af et 3000 mAh lithiumbatteri (medfølger), som er genopladeligt, eller kan oplades fra netværket via USB-adapter, hvilket giver mulighed for kontinuerlig overvågning af omgivelserne. Enheden er også udstyret med en bevægelsesdetekteringsfunktion til at starte optagelsen, når den fanger bevægelse i rummet. En fantastisk funktion, hvormed du ikke vil gå glip af noget vigtigt billede, fordi det kun tager billeder under aktiviteten, og du vil blive informeret direkte til din mobiltelefon. Brugen af sikkerhedskamera er til flere formål - det fungerer som en god hjælper til sikring/overvågning af boligen, erhvervslokalerne, eller som børneovervågning hhv. bedsteforældres overvågning.

fuld hd kamera med bevægelsesdetektion

Funktioner:

Intelligent WiFi sikkerhedskamera
Roterende linse 330°
Fuldt funktionel vejrstation
Bevægelsessensor med meddelelsesalarm
Bruger microSD-kort op til 128GB
Styring af mobiltelefonapplikationer

Specifikationer:

Billedsensor: 1,0 Mpx CMOS
Videoopløsning: 1920x1080p Full HD
Videoformat: AVI
Komprimeret format: H.264
Synsvinkel: 330° roterende linse
Radio: FM
Meteorologisk station: temperatur, luftfugtighed i det indre
Funktioner: Viser tid og dato
Batteri: 3000 mAh genopladeligt
Arbejdstid: 3-4 timer
Bevægelsesdetektering og meddelelsesalarmer
Maksimal kapacitet på hukommelseskortet: 128 GB
Strøm: 2A/5V strømforsyning med USB-tilslutning
Operativsystem: iOS 7 og nyere, Android 4.1 og nyere
WiFi: Wi-Fi 802.11 b/g/n, P2P
Dimensioner: (L) 200 mm x (B) 140 mm x (D) 10 mm
Vægt: 800 g

Pakkens indhold:

• 1x HD-sikkerhedskamera
• 1x USB-kabel
• 1x Brugervejledning
• 1x Software
• 1x AC-strømadapter

Kommentarer

Andre produkter