Pen med stemmeaktiveret optagelse + USB-drev

Fabrikant OEM
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 666,64 kr
Pris inkl. moms 800,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Pen med stemmeaktiveret optagelse + USB-drev

Pen med stemmeaktiveret optagelse + USB-drev og MP3-afspiller. Den digitale pen er bærbar og praktisk, takket være dens størrelse af den klassiske pen, tjener den i forskellige livssituationer, når der er behov for en iøjnefaldende måde at optage lyd på.

Digital stemmeoptager i elegant pen 16GB + lydgenkendelsesfunktion, har op til 5 funktioner i én enhed - pen, lydoptagelse, mp3-afspiller, USB-flashdrev, indbygget højttaler. Det er en innovativ pen, der kombinerer elegant og behageligt design for at drage fuld fordel af dens funktioner. Den digitale diktafon gemt i pennen optager lyden af førsteklasses kvalitet takket være reduktionen af omgivende støj og er derfor en fantastisk tilføjelse til kurser, træning, forretningsmøder og andre optagelsesformål. Den integrerede 16 GB hukommelse giver masser af lagerplads til optagelse af langtidsholdbare stemmeoptagelser, takket være et indbygget 260 mA lithium batteri til omkring 25 timers kontinuerlig optagelse.

VOR-system: Stemmestyret/aktiveret optagelse
Automatisk optagelse, når lyden optages, og optagelsen stoppes, når der ikke er lyd.

stemmediktafon i en elegant pen

Den digitale pen indeholder en klassisk refill , så du kan skrive noter og samtidig optage lyd fra møder, interviews, telefonopkald, uden at nogen opdager det. Pennen fungerer også som MP3-afspiller takket være indbygget hukommelse, der kan bruges til at gemme dine yndlingssange ved hjælp af et USB-kabel, eller til at afspille optagede samtaler og derefter lytte til dem via høretelefoner eller indbyggede højttalere. Til den integrerede 16 GB hukommelse kan du også uploade forskellige andre filer , så pennen fungerer også som det klassiske bærbare USB-flashdrev. Den digitale pen er bærbar og praktisk, takket være dens størrelse af den klassiske pen, tjener den i forskellige livssituationer, når der er behov for en iøjnefaldende måde at optage lyd på.

stemmeoptager i pen

Funktioner:

Fuldstændig skrivepen
Stemmediktafon
VOR (automatisk optagelse i tilfælde af lyddetektering)
MP3, WMA-afspiller
USB-stik
Indbygget højttaler

Specifikationer:

LED display
Hukommelse: 16 GB
Afspilning i formater: MP3, WMV, WAV
Optagelse i WAV-format
Optagelsestid: ca. 25 timer
Lydfrekvensområde: 20Hz-20KHz
Batteri: 260 mA
Strømforsyning: 5V/1A, USB-opladning
Lyd: Indbygget højttaler
Dimensioner: 155 mm (længde) x 15 mm (diameter)
Vægt: 66 g

Pakkens indhold:

1 x digital pen
1x USB kabel
1x hovedtelefoner
5x erstatningsrefill

Kommentarer

Andre produkter