Micro pinhole kamera HD med 6x IR LED

Fabrikant OEM
Produkter tilgængelighed udsolgt
Beklager, men dette produkt er udsolgt. Dette produkt er ikke længere tilgængeligt.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 840,00 kr
Pris inkl. moms 1.008,00 kr

Produktbeskrivelse Micro pinhole kamera HD med 6x IR LED

Micro pinhole kamera HD med 6x IR LED + permanent strømforsyning, det er en ideel enhed til upåfaldende overvågning inde i bygninger, kontorer eller i dit hjem. Kameraets lille størrelse og muligheden for permanent strømforsyning , gør kameraet til en ideel enhed til upåfaldende placering i det indre af bygninger, kontorer eller i dit hjem , hvor det kan bruges som sikkerhedskamera.

Kameraet kan tilsluttes via USB til AC/DC adapteren eller kan strømforsynes gennem POWERBANK på steder, hvor du ikke har adgang til elnettet. Optagelsen gemmes på micro SD-kortet til maksimalt 32 GB. Når et kamera er placeret, kan det fjernstyres ved hjælp af en fjernbetjening, der sikrer den mest diskrete lancering af optagelse og fungerer over afstande op til 20 meter i åbent rum uden barrierer.

Pinhole kamera

Med fjernbetjeningen kan du tænde og slukke kameraet, begynde at optage video eller bare lyd. Via fjernbetjeningen kan du også tage billedet og skifte til IR nattesyn ved optagelse af videoen. Når du tilslutter enheden til en pc via USB og tænder for kameraet via fjernbetjeningen, fungerer det som en kortlæser, og du kan direkte downloade de optagede videoer og billeder. Kameraet optager i opløsning på 1920x1080p. Kameraet understøtter funktion af kontinuerlig optagelse , hvilket betyder, at efter påfyldning af microSD-kort, begynder kameraet automatisk at slette de ældste optagelser. De små størrelser, upåfaldende og uafhængighed af ekstern strømforsyning gennem powerbank, gør kameraet til et meget nyttigt værktøj i spionageverdenen.

Funktioner:

Spionkamera med IR Night Vision
Giver kontinuerlig optagelse
Fjernbetjening op til 20m
Brug af microSD-kort op til 32GB
En permanent forsyning
Tilslutning til POWERBANK

Specifikationer:

Opløsning: Full HD 1920x1080
Videoformat: AVI
Billedopløsning: 2560x1440
Videokomprimering: H.264, MJPEG
Hukommelse: microSD-kort til 32GB
IR Night Vision: 6x IR LED
Strømforsyning: AC-adapter med USB-forbindelse
Sekundær kilde: mulig forbindelse til POWERBANK

Indhold:

1x Pinhole-kamera med IR Night Vision
1x fjernbetjening
1 x Micro USB kabel
1x manual

Kommentarer

Andre produkter