GSM Powerbank med kamera og SIM-kort

Fabrikant OEM
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 1.060,00 kr
Pris inkl. moms 1.272,00 kr
- +

Produktbeskrivelse GSM Powerbank med kamera og SIM-kort

GSM powerbank med kamera og SIM-kort. Denne spion-powerbank indeholder alt hvad du behøver til upåfaldende overvågning af rum, som du skal være under kontrol. Bærbar oplader inkluderer et kamera, lytteenhed, et microSD-kort til at gemme optegnelserne og SIM-kort til fjernkommunikation og aflytning.

Enheden understøtter mobiltelefoner GSM 850/900/1800/1900MHz , så du vil ikke have nogen problemer med at oprette forbindelse fra hvor som helst i verden. Kamera skjult i en bærbar oplader er ideelt til brug som overvågning eller hjemmesikkerhed. Du skal bare købe et nyt SIM-kort fra en hvilken som helst udbyder, og indsætte det i enheden og microSD-kortet til et maksimum på 32 GB også indsæt i   åbningen ved siden af SIM-kortet i enheden, og du kan starte din spionaktion.

Gsm powerbank med kamera

Skjult kamera i en ekstern oplader har en indbygget følsom mikrofon og tillader videooptagelse med lyd. Alle poster gemmes på microSD-kortet. Oplader med kamera du kan styre kameraet via din telefon via kommandoerne i form af SMS til telefonnummeret på SIM-kortet, som er i enheden. Dette giver dig mulighed for eksternt at starte optagelse af video med lyd, eller bare lyden separat. Du kan også indstille lydgenkendelsesfunktionen, og enheden vil ringe tilbage , så snart der opfanges en lyd over 65 decibel. Aflytningsfunktionen kan også starte ved at ringe til telefonnummeret på SIM-kortet i enheden, som automatisk modtager dit opkald, og du vil høre, hvad der sker i nærheden. Eksternt batteri er fuldt funktionelt, og med det kan du oplade din telefon, tablet eller enhver anden enhed, der kan genoplades via POWERBANK. Kameraet fungerer, selv når enheden bare oplader, så du kan bruge den kontinuerlige strømforsyning, takket være hvilken du ikke er begrænset til batteristrømforsyning.

Gsm powerbank med kamera på simkort

Funktioner:

  • Kamera skjult i en ekstern oplader
  • Mulighed for at optage selv når batteriet er genopladet
  • Kommunikation via SIM-kortet og din mobiltelefon
  • Alarmfunktionen over 65 dB og et tilbagekald til din mobiltelefon
  • Funktion af aflytning ved at ringe til SIM-kortet i Power Bank


Specifikationer:

Pixel: 2 millioner pixels
Videoopløsning: 480x320
Netværksunderstøttelse: GSM 850/900/1800 / 1900MHz
Indbygget mikrofon: ja
Batterikapacitet: 4000 mAh
Opladningstid: 4 ~ 6 timer
Hukommelseskort: Micro SD/TF-kort max. 32 GB
USB-udgang: 1A-2A
Ladespænding: DC-5V
Batteri: Li-ion batteri
Vægt: 200 gram
Mål: 75x120x15mm
Driftstemperatur: -10 til 60 ℃

Indhold:

1x GSM Power Bank
1x USB-opladningskabel til iPhone og smartphones
1x manual

Kommentarer

Andre produkter