GSM-detektor i pen til detektering af spionfejl

Fabrikant OEM
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 300,00 kr
Pris inkl. moms 360,00 kr
- +

Produktbeskrivelse GSM-detektor i pen til detektering af spionfejl

GSM-detektor i kuglepen til at opdage spionfejl . Det er en pen, der fungerer som en GSM-detektor, uanset om der er fejl eller et trådløst signal i dit hjem, på kontoret eller andre steder. Denne specialdesignede pen finder også ud af, om din mobiltelefon ikke er aflyttet. Hvis pennen fanger det sendesignal, vil den gule LED begynde at blinke (lyse).

Denne enhed fungerer på alle GSM-frekvenser inklusive trådløse kameraer. Du kan nemt finde ud af, om nogen i dit område taler i telefon, eller om din telefon er under nogens manipulation. Blinket skal være konstant i mindst omkring 1 minut eller mere, og det er mere mindre sikkert, at der via din telefon sendes data eller lydsignaler.

fejldetektor i pennen

GSM Pen detektor , trådløs enhed registrerer frekvenserne på 900/1200/1300 og 2400/2600/3000MHz. Registrerer trådløse signaler inden for en rækkevidde på 10 meter. Dit privatliv er allerede beskyttet, intet vil overraske dig. Pennen har også UV-lys til kontrol af pengesedler. Jo mere du nærmer dig VF-signalet, vil det farvede lys være stærkere. GSM Pen detektor af bugs til salg, du kan købe online i vores e-shop til acceptabel pris. Se vores tilbud og find det du leder efter.
Specifikation GSM Pen detektor for fejl:

1. Batteri: 4,5V, bruger LR-44 x 3 stk (inkluderet)
2. Detektiv output: LED blinker (lampe farve LED)
3. Detektivinduktionstitel: 100MHz ~ 3GHz (frekvens under 900MHz fanges også af enheden, men senderen skal have en stråleydelse på mindst 200 mA)
4. Arbejdsforbrug: 30uA
5. Blinkende LED-strøm: 1mA
6. Betjeningsvejledning
7. Detektormål: 146x 10 mm Φ. kompakt størrelse

Kommentarer

Andre produkter