GSM aflytning detektor

Fabrikant OEM
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 326,64 kr
Pris inkl. moms 392,00 kr
- +

Produktbeskrivelse GSM aflytning detektor

GSM aflytning detektor. Detektoren kan nemt registrere og finde trådløse kameraer, aflytning og andre trådløse enheder eller signaler. GMS RF Bug detektor er en enhed, der fungerer som en GSM detektor, uanset om det er fejl eller ethvert trådløst signal i dit hjem, kontor eller andre steder.

Denne specialdesignede enhed finder også ud af, om din mobiltelefon ikke er fejlbehæftet. Hvis enheden opfanger udsendelsessignalet, vil den begynde at fløjte eller vibrere, og de grønne LED'er vil tænde for at lyse i henhold til signalets intensitet.

GSM-detektor virker på alle GSM-frekvenser inklusive trådløse kameraer. Du kan nemt finde ud af, om nogen i dit område taler i telefon, eller om din telefon er under nogens manipulation. Blinkende, fløjtende eller vibrerende skal være kontinuerlige i mindst omkring 1 minut eller mere, og det er mere sikkert, at der via din telefon sendes data eller lydsignaler. Enheden kan uden problemer opdage trådløse kameraer, lyttefejl eller de andre trådløse enheder. GSM detektor til salg kan du købe online i vores e-shop til acceptabel pris. Se vores tilbud og find det du leder efter.

gsm detektor rf fejl

Enheden understøtter også tilslutning af hovedtelefoner i tilfælde af, at du har brug for at udføre en lydløs registrering, det vil sige uden lyd. GSM-signalets registreringsområde er op til 10 M (afhængigt af styrken af det detekterede GSM-signal).

Frekvensområde: 860-965MHZ(GSM); 1805-1880MHZ(DCS); 1930-1990MHZ (PCS)

Kommentarer

Andre produkter