FULL HD kamera i vandtætte solbriller med 16 GB hukommelse

Fabrikant OEM
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 933,36 kr
Pris inkl. moms 1.120,00 kr
- +

Produktbeskrivelse FULL HD kamera i vandtætte solbriller med 16 GB hukommelse

FULL HD-kamera i vandtætte solbriller med 16 GB hukommelse​ er praktiske og nemme at bruge, så de kan finde anvendelse i forskellige situationer til at tage de bedste billeder. Optag uforglemmelige øjeblikke fra din ferie lige fra dit syn, helt ubemærket og uden komplikationer. Indbygget HD 5 MP-kamera med CMOS-sensor i høj kvalitet optager 1920x1080 video med 30 billeder i sekundet sammen med lyd i høj kvalitet . Du kan også bruge briller til fotografering til at fange interessante billeder eller situationer.

briller med FULL HD vandtæt kamera

Alle optagede data, såsom videoer og fotos, er gemt på en 16 GB intern indbygget hukommelse, hvilket gør det muligt for briller at tjene som et bærbart lager. Tænd brillerne og start optagelsen ved hjælp af knappen på højre side af solbrillerne i bunden af ​​stellet. På indersiden af ​​brillerne er der en rød indikator, der informerer dig ved at blinke sammen med stellets vibration, om den aktuelle status for brillerne. Briller kommer med et USB-stik til at oplade dine briller, eller du kan downloade datafiler (optagede videoer) til din computer. Fuldt opladede briller kan optage video kontinuerligt i cirka 1 time.

Stilfulde briller, har ikke kun funktionen som videokamera, men fungerer også som fuldt funktionelle solbriller , da de er lavet af glas med UV 400 filter . Derfor vil dine øjne blive beskyttet mod skadelig UV-stråling fra solen , mens du bærer dine briller . Briller er også vandtætte, og det er derfor ikke problemet for dem at optage selv under ugunstige forhold som regn, sne og så videre. Disse eksklusive solbriller finder deres brug i en række forskellige sportsaktiviteter såsom løb, windsurfing, fiskeri, cykling eller endda en klassiker på solrige dage.

Funktioner:

Optager fuld HD-video med lyd
Fotografering
UV-filter 400
Stilfuldt og moderne design af briller
Vandtæt design

Specifikationer:

Funktioner: Video, fotografering
Kamera: 5Mpx CMOS + 63° vidvinkel
Videoopløsning: FULL HD 1080P 1920*1080 30 fps
Billedopløsning: 1980*1080
Kompressionsformat: H264
Videofilformat: MOV
Filfotoformat: JPEG
Hukommelse: 16 GB intern hukommelse
UV-filter: 400
Vandtæt klasse: IP66
Dimensioner: 15,5 cm (B) x 4,8 cm (H) x 17,5 cm (D)
Vægt: 55 g
Batteri: 480 mAh lithium batteri
Videooptagelse: inden for 2 timer

Indholdspakke:

1x Stilfulde briller med HD-kamera
1x bærbar etui
1x Rengøringsklud
1x USB kabel
1x brugermanual

Kommentarer

Andre produkter