FOXSHOT - FULL HD mini vandtæt kamera

Fabrikant OEM
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 866,64 kr
Pris inkl. moms 1.040,00 kr
- +

Produktbeskrivelse FOXSHOT - FULL HD mini vandtæt kamera

FOXSHOT - FULL HD mini vandtæt kamera har en klæbende funktion til at holde kameraet fastgjort til enhver overflade og optage FULL HD opløsning og lyd. Takket være kombinationen af holdbar gel og magnet kan minikameraet klæbes på glas, marmor, træ, lærred og forskellige andre materialer, hvilket giver dig helt nye muligheder for at tage fantastiske billeder uden behov for yderligere udvidelser.

Glem alt om komplicerede kameraer med forskellige monteringskomponenter, FOXSHOT-kameraet er fuldt kompatibelt og praktisk til hverdagsbrug . Bortset fra klæbeevnen leverer kameraet en fantastisk billedkvalitet i fuld 1080p HD-kvalitet med lyd . Kameraet har en indbygget højfølsom mikrofon med støjreduktion for at hjælpe med at fange lydene mere realistisk.

foxshot kamera

FOXSHOT-kameraet er også unikt, fordi det kan ændre overfladeklistermærket, så du kan tilpasse kameraets krop til omgivelserne, hvor det er placeret og øge dets uanseelighed. Alternativt kan du vælge et farverigt design, der vil se bedre ud med mere levende farver. Kameraets krop er virkelig miniature med sin vægt på 37g og er også vandtæt, så du skal ikke bekymre dig om, hvor du skal placere kameraet eller uventede vejrændringer og efterfølgende regn. Kameraet er udstyret med en WiFi-funktion, der lader dig parre din smartphone med kameraet og se livestreamingen ved hjælp af appen. Med FOXSHOT-kameraet kan du optage hvert eneste øjeblik af dit liv.

vandtæt kamera foxshot

foxshot mini kamera

vandtæt fuld hd kamera

Funktioner:

Højkvalitets FULL HD-billede med lyd
Kompakt design med magnet og gel i kamerahuset
WIFI + kontrol via smartphone-applikation
Mulighed for at ændre overfladeklistermærket på kameraet
Vandtæt design


Specifikationer:

Videoformat: MP4 (H.264 Codec)
Opløsningssensor: 2 Mpx
Videoopløsning: 1920x1080p 30fps
Synsvinkel: 70°
Interface type: Mini USB
Hukommelsesmedier: Micro SD-kort op til 32GB
Batteritype: Polymer lithium
Batterikapacitet: 500 mAh (varighed: 90 min)
Vægt: 37g

Pakken inkluderer:

1 x Mini HD-kamera
1 x USB-kabel
1 x manuel

Kommentarer

Andre produkter