Elegant ur med WiFi HD-kamera + IR LED + 8 GB hukommelse

Fabrikant OEM
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 866,64 kr
Pris inkl. moms 1.040,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Elegant ur med WiFi HD-kamera + IR LED + 8 GB hukommelse

Elegant ur med WiFi HD kamera, IR LED 8GB hukommelse. Dette er en højteknologisk kombination af modeure og skjult spionkamera med HD-opløsning 1280x720P og 90º betragtningsvinkel og er velegnet til enhver lejlighed og til ethvert outfit, men disse urer indeholder diskret spion wifi-kamera og fotokamera alt i ét. Du vil have et kamera eller fotokamera hvor som helst og når som helst til at optage smukke øjeblikke eller vigtig information.

Køb dette spion-ur i vores e-shop og hav HD-kamera altid "ved hånden". Intern indbygget hukommelse på op til 8 GB vil sikre tilstrækkelig kapacitet til video, lyd og fotos. Hukommelseskapaciteten kan efter behov udvides op til en 32GB med skift af microSD-kort, som er under bagcoveret indsat i uret. Uret har en indbygget ultralys LED-diode , der kan tændes manuelt for yderligere belysning , og to IR nat-LED'er, der hjælper med at optage video under dårlige lysforhold. Ultra-lys LED-diode kan også bruges som nødbelysning. Der er også et lille indbygget kompas inde i armbåndet.

kamera ur

Ure har også WiFi, og takket være det kan du tilslutte uret til din mobiltelefon eller tablet gennem applikationen Plug2view med understøttelse af Android og iOS. Applikationen kan downloades via Google Play eller via en QR-kode, der kan findes i manualen. Gennem applikationen kan du se online transmission af video fra kameraet på din mobiltelefon. Videooptagelser kan optages direkte på microSD-kortet i uret, eller via Wifi til din mobiltelefon. I applikationen kan du indstille lanceringen af kameraet, når der registreres bevægelse eller lyd. Der er også understøttelse af funktionen med advarsel via e-mail og lagring af posten direkte i skyen.

elegant wifi ur

Funktioner:

Wifi kamera i ur
Bevægelsesdetektering og optagelse til skyen
Funktion af videooptagelse med lyd og optagelse af billeder
Ekstern hukommelse op til 32 GB
Funktion af IR nattesyn og LED-belysning

Specifikationer:

Indbygget 8 GB hukommelse, der kan udvides op til 32 GB
LED-belysning: 1 ultralys LED-diode
Automatisk IR nattesyn - 2x IR LED
Kompakt design og nem at bruge
Opløsning: 25 fps 1280x720p (HD)
Videoformat: MP4
Fotoformat: JPEG
Optagelsesvinkel: 90º
Strømforsyning: 360mAh
Lydoptagelse: til 5 kvadratmeter
Minimum belysning: 1LUX
Driftstemperatur: -10ºC til +48ºC
Bevægelsesdetektion: op til 6m
Interface: USB Mini 4 Pin

Pakken inkluderer:

1 x Ur med WiFi kamera
1 x USB kabel
1 x manuel

Kommentarer

Andre produkter