DOD LS500W dobbelt bilkamera FULL HD 1080P + GPS

Fabrikant DOD
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 2.400,00 kr
Pris inkl. moms 2.880,00 kr
- +

Produktbeskrivelse DOD LS500W dobbelt bilkamera FULL HD 1080P + GPS

DOD LS500W dobbelt bilkamera FULL HD 1080P + GPS. Den leveres med en Sony STARVIS billedsensor, 6G glasobjektiv og ISO op til 12800 . DOD LS500W er et af de første DOD-kameraer med FULL HD 1080p videokamera, der giver video med alle funktioner med uovertruffen kvalitet på begge kamerakanaler med en optagefrekvens på 30 fps.

Den optager FULL HD 1080p HD videooptagelser GPS 10Hz , disponerer med en parkeringstilstand og H.264 billedkomprimering , MOV-fil, en datastrøm ca. 15 Mbps for hver kanal. Et minut ved opløsningen på 1080p 30fps video fra én kanal er ca. 110 MB. Understøtter micro SD op til 128 GB.

ls500w bilkamera

Videokameraet har også en ISO-følsomhed på op til 12800 for fremragende optagelse af under dårlige lysforhold og natvideo. Indbygget 10 Hz GPS-processor gør det muligt for chauffører at fange nøjagtig hastighed og position. DOD LS500W kan nemt styres via trykknapper og et tydeligt 2,7" LCD-display . Kameramenuen er på slovakisk.

DOD LS500W kameramodel i sammenligning med modellen DOD RC500S er udstyret med LCD 2,7" lithium batteri med en kapacitet på 180mAh (DOD RC500S har en super kondensator). På den anden side har DOD RC500S en funktion WiFi-forbindelse via app på din smartphone eller tablet og et CPL polariserende filter. Andre parametre og funktioner i DOD LS500W og RC500S kameraerne er de samme.

Kamerasættet har et vidvinkelobjektiv på op til 145° frontkamera og 140° bagkamera, hvilket giver dig mulighed for at få en virkelig vidvinkeludsigt omkring din bil, der nærmer dig fiskeøjeparametrene. Brugen af ​​bagkameraet er valgfri, frontkameraet kan også bruges separat . Med hensyn til rent optiske parametre svarer DOD LS500W til DOD RC500S (og omvendt). Der er også mulighed for 180-graders drejning af billedet til front- og bagkamera (kameraet kan monteres "ned hovedet"). Indbygget lithium batteri med en kapacitet på 180mAh.

Certificeret videokamera til brug i hele EU (dvs. i Østrig, Tyskland og andre medlemslande). De opfylder kriterierne for tekniske standarder og kan bruges i køretøjet.

Frontkameraet er udstyret med den helt nye SONY STARVIS (Star Visibility or visibility in the light of stars) sensor IMX291, som tilbyder revolutionerende nattilstand selv i fuldstændig mørke!

Sony starvis sensor dod kamera

Teknologisk er dette "næste generation" bilkamera - med de nyeste teknologier (optik, mikrochips, funktioner), som bilmarkedet byder på.

DOD LS500W er et af de bedste kamerasystemer med dobbelte front- og bagkameraer.

Det er dit vagtsystem i løbet af dagen og natten 24/7.

Du kan fastgøre frontkameraet efter behov af sugekoppen eller klæbeholderen. Bagkameraet med en kompakt størrelse på kun 7,5 cm er fastgjort med en 3M holder med tape. Kabelforbindelsen mellem kameraerne er ca. 5,5 m lang. DOD LS500W kan tilsluttes en 12/24V strømforsyning, så det er muligt at bruge den undtagen bilen også til andre køretøjer, lastbiler eller busser. Det forreste kamera kan også nemt sættes på bilens forrude med en 3M klæbeholder, der nemt sættes på kameraet.

Understøttelse af op til 128 GB micro SD-kort (ca. 18 timers optagelse fra begge kameraer - 9 timer for én kanal)

dod dobbelt bilkamera med gps

Optagelsen optages fra begge kameraer og kombineret med en høj ISO-følsomhed på op til 12800 , så du kan overvåge bilens omgivelser selv under dårlige lysforhold, er denne funktion en væsentlig sikkerhedsbonus, når du overvåger din bil under dit fravær. En stor fordel er den forbedrede nye generation af parkeringstilstandssystem, der begynder at optage 15 sekunder, før det registrerer bevægelse. Dette vil sikre, at du har en registrering af, hvad der skete fra begyndelsen til slutningen fra begge kameraer foran og bagved køretøjet. Når du fortsætter med at køre, skifter kameraet tilbage til optagelse i sløjfetilstand.

Førende på markedet for bilsikkerhed og overvågning

Parkeringsmodd til dod-kameraer

Videokameraet understøtter micro SD-kort op til 128 GB (standardkameraer op til 32 GB). I tilfælde af en ulykke, en kraftig opbremsning eller en vipning af bilen har kamerasættet G-sensorfunktionen, som beskytter filerne mod stød. Også i en nødsituation kan brugere manuelt beskytte en eksisterende fil ved at trykke længe på "SOS"-knappen. FULL HD bilkamerasættet med avanceret WDR 2.0-teknologi og WiFi-forbindelse er din pålidelige følgesvend på vejene.

Produktegenskaber:
  • Dobbelt 1080p HD-videooptagelse
  • Udvidet ISO-område til ISO 12800
  • G-sensor beskyttelse af filer
  • SOS-funktion - Låsefunktion
  • Parkeringsovervågning
  • Avanceret WDR 2.0-teknologi
  • Ultralet objektiv med f/1.6 blænde
  • Understøtter 128 GB Micro SD-kort
Dobbelt FULL HD 1080p videooptagelse
Set forfra og bagfra af dit køretøj optages i 1080p-kvalitet i høj FULL HD-opløsning. Desuden er billedet taget i den ultra-brede betragtningsvinkel på 145° frontkameraet, 140° bakkameraet for total beskyttelse.
Ls500w kamera fuld hd opløsning
Udvidet ISO-område op til 12800
DOD LS500w har en ny Sony STARVIS CMOS-sensor med forbedret følsomhed ikke kun ved normal belysning, men også under dårlige lysforhold. Forbedret rækkevidde øger lysstyrken af ​​objekter i hurtig bevægelse om natten. Kameraet kan nu fange endnu flere detaljer under ultralave lysforhold.
Ls500w kamera iso 12800
Avanceret WDR 2.0-teknologi
Fantastisk video i enhver lys og afbalanceret eksponering under alle forhold. Gør natbilleder lysere og reducerer lyseksponering for at opnå det smukkeste billede.
ls500w kamera wdr teknologi
Stor f/1.6 blænde, høj ydeevne i svagt lys
Stor blænde reflekterer mængden af ​​lys, der falder på sensoren, når du optager. Jo større blændeåbningen er (mindre tal f), jo mere lys vil blive fanget i kamerasensoren. Med den bredeste blænde, som er 66 % større end konkurrenterne på markedet, producerer DOD-kameraer det skarpeste billede.
Ls500w blænde for og bag f/1.6
6G skarp glaslinse
Den skarpe linse med 6 elementer, som er lavet af seks lag glas, giver et fantastisk, rent og uforvrænget billede.
Ls500w kamera 6g glas linse
Vidvinkelvisning på 145°
Billedoptagelse ved en bred betragtningsvinkel på 145° for optimal dækning og klarhed. Frontkameraet er udstyret med et ekstremt vidvinkelobjektiv, der forbedrer rækkevidden af ​​optagelse, fordi panoramaudsigten fra fronten af ​​køretøjet fanger alle sider uden forvrængning (så ingen forvrænget billede).
Ls500w vidvinkelvisning
Parkeringsovervågning
Du vil være tilfreds med denne parkeringsovervågning, selv når du parkerer og efterlader bilen. Forbedret parkeringstilstand , som automatisk starter 10 minutter efter at have forladt køretøjet. Når du fortsætter med at køre, skifter kameraet tilbage til optagetilstand i løkken. Med SONY STARVIS-sensoren kan du også nyde det revolutionerende nattesyn til frontkameraet og endda i fuldstændig mørke.
Ls500w parkeringsovervågning
I tilfælde af bevægelsesdetektering af front- eller bagkamera , eller ved styrt, starter den optagelse af video og låser filen. Videokameraet starter optagelsen i 15 sekunder, før bevægelsen registreres eller stødet, hvilket sikrer, at du har en registrering af, hvad der skete fra begyndelsen til slutningen. Betingelsen er, at kameraet skal forsynes med strøm via et bilbatteri ved hjælp af et sæt kabler til permanent installation i DOD DP4.
GPS-processor med 10 Hz hastighed
Integreret med den hurtigste 10Hz hastighed GPS, der logger mere præcise data om køretøjets placering og hastighed. Giver dig mulighed for at optage din rute på et kort, mens du ser videoerne i DOD-afspilleren. I øjeblikket den hurtigste GPS-opdatering, der bruges i videokameraer.
Ls500w bil dvr gps processor
DOD GPS-afspiller v2.0
Den nye version af DOD GPS Player 2.0 med forbedret brugergrænseflade er endda med bedre klarhed. Den viser FULD HD-videooptagelser med realtidsdata som køretøjets hastighed, gps-koordinater, overbelastning. Internetforbindelsen viser køretøjets aktuelle placering på Google maps.
dod gps-afspiller 2.0
Registrering af hastighedsradar
Systemet minder dig om, at du er i nærheden af ​​det sted med hastighedsbegrænsning, og hvor en radar kan placeres, så du kan sætte farten ned. Undgå fælder, og hav altid din køretur under kontrol.
* I øjeblikket understøtter systemet følgende lande: USA, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.
Synkronisering af tid og dato
Automatisk tidskalibrering, uafhængig af manuel tidsjustering. Med en indbygget 10x hastighed GPS-processor kan den nøjagtigt kalibrere lokal tid og automatisk gemme den i kameraets hukommelse.
Sti analyse
Det er en ny funktion til at beregne distance, tid og gennemsnitshastighed på din rute fra punkt A til punkt B. Du kan for eksempel finde den korteste eller hurtigste vej at arbejde fra dit hjem, baseret på data fra stianalyse. Det er en meget økonomisk og praktisk måde at spare tid og brændstofforbrug.
G-sensor beskyttelse mod stød
I en ulykke, nødbremsning eller vipning af en bil, vil den automatisk beskytte alle lagrede og aktuelle optegnelser. Med denne funktion vil filer ikke blive slettet eller overskrevet, selv når der optages i en tidsløkke.
Manuel fillås - SOS-beskyttelse
I nødstilfælde giver det brugere mulighed for at beskytte en eksisterende fil ved at trykke længe på "SOS"-knappen, som holder filen fra optagesløjfen og beskytter mod at blive overskrevet af andre filer.
Automatisk optagelse og nedlukning
Efter at køretøjet er startet, begynder kameraet automatisk at optage. Når du slukker for motoren, slukker kameraet automatisk uden at trykke på nogen knap.

Loop-optagelse - Cyklisk optagelse
Når lagerpladsen på det indsatte microSD-kort er fuld, kan den automatisk overskrive ældre filer med nye, så filerne hele tiden bliver slettet igen.

Adgangskodebeskyttelse.
Når du har angivet din adgangskode, kan du forhindre andre i at slette dine videoer eller billeder.
Understøtter 128 GB Micro SD-kort
4x højere hukommelseskompatibilitet sammenlignet med ældre kameramodeller, understøtter op til 128 GB micro SD med over 18 timers optagelse.
Produkt Specifikationer:
Videoopløsning: frontkamera: 1920x1080 @ 30fps, bagside 1920x1080 @ 30 fps
Sensor: SONY STARVIS CMOS-sensor
Vidvinkel frontlinse: 145°
Vidvinkel bagobjektiv: 140°
Forreste blænde: f/1,6
Bageste blænde: f/1,6
ISO-følsomhed: op til ISO 12800
Videoformat: MOV
Optagemedie: Micro SDHC/SDXC Class 10 (op til 128 GB)
Lyd: mikrofon og monohøjttaler (inkluderet)
Batteri: 3,7V 180mAh Lithium batteri
Indgangseffekt: 5V 1,5A
Forreste kameramål: 112,6 (D) * 61,5 (B) * 33,4 (V) mm
Bagkameradimensioner: 75,2 (D) * 26 (W) * 38,8 (V) mm
Front kamera vægt: 110g
Bagkameravægt: 41 g
Driftstemperatur -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Medfølgende tilbehør:

1x Profi bilkamera til DOD LS500W
1x Bakkamera med selvklæbende holder
1x forbindelseskabel til bagkamera (5M)
1x biloplader 12-24V (4M forlængerkabel)
1x holder
1x manual

Kommentarer

Andre produkter