DOD LS470W bil DVR - overlegen model

Fabrikant DOD
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 1.860,00 kr
Pris inkl. moms 2.232,00 kr
- +

Produktbeskrivelse DOD LS470W bil DVR - overlegen model

DOD LS470W bil DVR - overlegen model af bilkamera du kan købe online til en god pris. Produkt på lager klar til bestilling.​ FULL HD, GPS-logger 10x hurtigere opdateringer, 150° betragtningsvinkel, 7G glaslinse, ISO op til 12800, WDR 2.0.

DOD LS470W kameramodel er den direkte efterfølger af DOD LS460W (årets bedste bildvr 2015) og repræsenterer i øjeblikket det bedste af moderne udbud af bilkameraer i biler på det globale marked. Det bevises ikke kun af brugt teknologi, men hovedsageligt med tilfredshed hos chauffører, der aktivt bruger dette kamera. Dens pris er relativt højere, men tilbyder overlegen teknologi og producerer de optegnelser, der faktisk kan bruges selv som bevis på ulykker. Med dette kamera kan du være sikker på, at du altid kan læse nummerpladen på det køretøj, der har beskadiget eller truet dit køretøj. Opfylder kriterierne for tekniske standarder og kan bruges i køretøjet.

Absolut nyhed DOD LS470W   i forhold til den ældre model disponerer DOD LS460W med Sony Exmor sensor med en ny avanceret WDR 2.0 teknologi , der øger lysfølsomheden op til ISO 12800 (DOD LS460W kun op til 3200). Den er udstyret med en ny 150° vidvinkel uden nogen forvrængning (DOD LS460W 140° vinkel). 7G glaslinse - en kombination af syv lag glas, giver et fantastisk lyst, klart og uforvrænget billede (DOD LS 460W - 6G glaslinse). Den har en 10x Speed ​​​​GPS-processor, den hurtigste bil-GPS-teknologi sikrer nøjagtig sporing af køretøjets hastighed og ultrahurtig GPS-position på din rejse (DOD LS460W - 5x Speed ​​​​GPS-processor). Kameraet kommer med en helt ny redesignet og forbedret software til PC - DOD GPS 2.0-afspiller (DOD LS460W - DOD GPS 1.6-afspiller). Funktionen Parkeringstilstand blev også tilføjet - overvågning under parkering, når kameraet registrerer bevægelsen af ​​objekter foran kameraet og automatisk fanger optegnelserne.

  Den nye mester kommer lige nu - kameraet DOD LS470W !!!

dod ls470w promo

Kameraet kan nemt fastgøres til forruden ved hjælp af en sugekop med holder, der nemt sættes på kameraet. Indbygget G-sensor til automatisk opstart af filbeskyttelse ved sammenstød, nødbremsning eller når bilen vippes, vil automatisk beskytte alle aktuelle og gemte videofiler. Det giver FULD HD-videokvalitet med opløsning op til 1920x1080. Den har et 2,7" TFT LCD 16:9 display til nem visning og videoindstillinger. Den brede 150° synsvinkel registrerer begivenhederne foran køretøjet og på begge sider, den automatiske kalibrering af tid ved hjælp af GPS, HUD kompas display, HUD -hastighedsvisning. Du vil helt sikkert sætte pris på GPS-loggers funktion, registreringen af ​​din tur (GPS-placering, aktuel hastighed). Du kan se dine videoer på din pc ved hjælp af den medfølgende software. Ideel til virksomheder til at kontrollere kørende personale eller professionelle drivere osv . Kameraet kan tilsluttes en strømforsyning 12/24V , så brug er muligt uden problemer, ikke kun i personlige køretøjer, men også i andre køretøjer, for eksempel lastbiler eller busser.

DOD LS470W understøtter nu ultrahøj følsomhed på ISO 12800. Det udvidede område øger klarheden af ​​objekter i hurtig bevægelse om natten. Kameraet kan nu fange flere detaljer under ultralave lysforhold.

ISO 12800 dod ls470w

F1.6 objektiv med stor blænde - jo større blænde, jo mere kraftfuld ydeevne i svagt lys! Sony Exmor-sensor forbedrer evnen til lysoverførsel under dårlige lysforhold, så du kan fange en forbløffende dybde af skarphed og fremragende nattesyn.

Objektiv F1.6 dod ls470w

Indbygget 10x hastighed GPS-processor, den nyeste teknologi inden for bil-GPS sikrer nøjagtig sporing af køretøjets hastighed og ultrahurtig GPS-position af din tur i realtid. I øjeblikket er det de hurtigste GPS-opdateringer, der bruges i bilkameraer.

10 GPS-opdateringer dod ls470w

2,7'' 16:9 widescreen LCD-skærm. Kameraet har et stort widescreen display, der giver et klart og tilstrækkeligt stort billede velegnet til visning af indstillinger og afspilning af videoer direkte på kameraets display.

2,7" LCD-skærm

Den nye version af DOD GPS Player 2.0 med forbedret brugergrænseflade er endnu tydeligere. Viser FULL HD-videooptagelser med data i realtid såsom køretøjets hastighed, GPS-koordinater, overbelastning osv. Når den er forbundet til internettet, vises køretøjets nuværende position på Google Maps.

DOD gps-afspiller 2.0

Visning af detaljer (vandmærke) på videoen. Når der sker en ulykke eller andre vejbegivenheder, giver denne funktion dig mulighed for øjeblikkeligt at kontrollere køretøjets placering (GPS-koordinater), køretøjets hastighed eller den nøjagtige dato og klokkeslæt for optagelsen. Og dette vil styrke troværdigheden af ​​beviser ved bevis for ansvar.

vandmærke dod ls470w

Avanceret 7G glaslinse - en kombination af syv lag glas, det er en sofistikeret 7G skarp linse. Takket være lysets præcise vej giver det et fantastisk lyst, klart og uforvrænget billede.

dod ls470w 7 g linser

150° bred betragtningsvinkel. Kameraet er udstyret med ultravidvinkelobjektiv, som forbedrer rækkevidden af ​​billedoptagelse, fordi panoramaudsigten fra fronten af ​​køretøjet fanger alle sider uden forvrængning (dvs. uforvrænget billede).

150 ultra vidvinkel dod ls470w

Stianalysen er en ny funktion til at beregne afstand, tid og gennemsnitshastighed på din rejse fra punkt A til punkt B. Du kan f.eks. identificere den korteste eller hurtigste rute fra dit hjem til arbejde på baggrund af data fra en analyse af stien. Det er en meget økonomisk og praktisk måde at spare tid og brændstofforbrug.

stianalyse dod ls470w

Den nye avancerede teknologi WDR 2.0 - Fantastisk video i enhver lys og afbalanceret eksponering under alle forhold. Producerer lysere natbilleder og reducerer stærk eksponering af lys for at nå det smukkeste billede.

WDR teknologi dod ls 470W

Automatisk kalibrering af tid , uafhængig af manuel justering af tid. Med indbygget 10x GPS-hastighed er processor i stand til at indikere den lokale nøjagtige kalibrerede tid og automatisk gemme den i kameraets hukommelse.

HUD kompas dod ls470w

HUD hastighed og kompas display. Enheden er i stand til at indikere, hvilken retning du er på vej. Og takket være 10x hurtigere GPS-opdatering giver den nøjagtig overvågning af den faktiske køretøjshastighed.

hud skærm dod ls470w

G-sensor databeskyttelse ved stød. I tilfælde af et styrt, ulykke, nødbremsning eller når bilen vippes, vil den automatisk beskytte alle aktuelle og gemte videofiler. Gennem denne funktion vil de vigtige filer ikke blive slettet eller overskrevet, når der optages i en tidsløkke.
g-sensor dod ls470w
Manuel SOS-beskyttelse. I nødstilfælde giver brugerne mulighed for at beskytte eksisterende fil med et langt tryk på "SOS"-knappen, som gemmer en fil fra en optageløkke og forhindrer, at den overskrives af en anden fil.
sos manualna beskyttelse dod ls470w
Overvågning under parkering. Slå denne funktion til ved konstant strømforsyning, og kameraet vil registrere bevægelsen af ​​genstande foran kameraet. Når kameraet vurderer, at der ikke er nogen bevægelse foran køretøjet, slukker det automatisk for videooptagelsen. Denne funktion er velegnet til beskyttelse af køretøjet eller mod tyveri af ting.
overvågning parkering dod ls470w

Produkt Specifikationer:


Videoopløsning: 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @ 30fps, 1280x720 @ 60fps, 848x480 @ 30fps, 640x480 @ 30fps
Sensor: SONY Exmor CMOS
Vidvinkel: 150° ultravidvinkelobjektiv
Objektivblænde: f 1,6
ISO-følsomhed: op til 12800
LCD-skærm: 2,7" 16:9 widescreen
Videoformat: H.264 MOV
Understøttelse: Micro SDHC Class 10 hukommelseskort (understøtter op til 32GB)
Lyd: Indbygget mikrofon/højttaler
Batteri: Indbygget højkapacitets 3,7 V lithium batteri 200mAh
Strøm: 5V 1,5A
Dimensioner: 112,6 (L) x 61 (B) x34,3 (H) mm
Vægt: 100 g

Inkluderet tilbehør:

1x Professionelt bilkamera DOD LS470W
1x biloplader
1x holder
1 x sugekop
1x CD med DOD GPS-afspiller 2.0
1x manual

Kommentarer

Andre produkter