Dobbelt bilkamera med GPS - DOD LS500W+

Fabrikant DOD
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 2.666,64 kr
Pris inkl. moms 3.200,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Dobbelt bilkamera med GPS - DOD LS500W+

Dashboard Full HD dobbelt bilkamera DOD LS500W+ . Markedsleder inden for bilsikkerhed og overvågning - et professionelt bilkamera. Kameraet med SONY STARVIS billedsensor, 10Hz GPS - optagelse, parkeringstilstand og ISO-værdi op til 12800 . DOD LS500W+ er et af DOD's første dashboard-kameraer med FULL HD 1080p video i fuld kvalitet i uovertruffen kvalitet på begge videokanaler med en optagefrekvens på 30 fps.

Optager fuld 1080p HD-video gennem et stort 6G glasobjektiv med f/1.6 blænde for et klart og rent billede. H.264 billedkomprimering. MOV-fil, dataflow ca. 15 Mbps for hver kanal. Et minut ved opløsningen på 1080p 30fps video fra én kanal er ca. 110 MB. Understøtter micro SD op til 128 GB.

dobbelt bilkamera - dod ls500w +

Sammenlignet med DOD LS500W- modellen er DOD LS500W+ kameramodellen udstyret med et 3" LCD-display (DOD LS500W har 2,7"), et lithiumbatteri med en kapacitet på 900mAh (DOD LS500W har 180mAh) og et polariserende CPL-filter mod solrefleksioner. Andre parametre og funktioner i DOD LS500W+ og LS500W kameraer er identiske.

Videokameraet har også en ISO-følsomhed på op til 12800 for fremragende optagelse af under dårlige lysforhold og natvideo. Indbygget 10 Hz GPS-processor gør det muligt for chauffører at fange nøjagtig hastighed og position. DOD LS500W+-modellen styres ganske enkelt via knapper og et tydeligt 3,0" LCD-display .

Kamerasættet har et vidvinkelobjektiv på op til 145° frontkamera og 140° bagkamera, hvilket giver dig mulighed for at få en virkelig vidvinkeludsigt omkring din bil, der nærmer dig fiskeøjeparametrene. Brugen af bagkameraet er valgfri, frontkameraet kan også bruges separat . Med hensyn til rent optiske parametre svarer DOD LS500W+ til DOD RC500S (og omvendt). Der er også mulighed for 180 graders rotation af billedet til front- og bagkamera (kameraet kan monteres "på hovedet"). Indbygget lithium batteri med en kapacitet på 900mAh.

3. generations parkeringstilstand - dod-kamera

Markedsleder inden for bilsikkerhed og overvågning

Splinterny PARKERINGSTILSTAND AF 3. GENERATION

Den store fordel er den forbedrede parkeringsfunktion i den nye generations opgradering 3.0. Et godt kamera optager, mens du kører, men et bedre kamera vil holde dit køretøj under overvågning 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen . Du kan vælge mellem 1 ud af 3 tilstande af forbedret parkeringstilstand, der passer dig bedst: 1. AUTOMATISK BEVÆGELSESDETEKTION eller 2. HØJOPLØSNING i ministørrelsestilstand - høj opløsning i ministørrelse (standardindstilling), eller 3. TIME LAPSE - time lapse optagelse. Sørg for fred og ro ved konstant at optage, selv når du har parkeret og forladt bilen.


* Betingelsen er at have den seneste firmware til kameraet opdateret *

3 overvågningstilstande - dod ls500w +

Du kan se, hvordan den nye forbedrede parkeringstilstand 3.0 fungerer direkte i denne video:

1. Automatisk registrering af bevægelse eller stød

Bevægelige objekter foran kameraet, eller en dramatisk ændring i belysningen eller enhver påvirkning, vil blive evalueret automatisk, og optagelsen starter, hvis bevægelsen/ændringen når den indstillede parameter. Når der registreres bevægelse eller stød, begynder den at optage en videofil fra begge kameraer på samme tid og låser filen.

bilgenkendelse - tilføj bilkamera

2. Højopløsningstilstand - høj opløsning i ministørrelse

Med en virkelig minimal ændring i kvaliteten af den optagede video, er DOD Tech-teknologien den første og eneste, der i parkeringstilstand formår at optage hele optagelsen under dit fravær i køretøjet med kun en minimal reduktion af videokvaliteten. Hele natten på videoen vil fylde omkring 10 GB . Mindre end 1/5 af den klassiske filstørrelse.

høj opløsning - dod ls500w +

3. Time lapse

Parkerer du flere dage? Tidsforsinkelsen giver dig mulighed for at tjekke indholdet af dagene på få minutter. Time-lapse-kameraet tager billeder (i henhold til den indstillede billedhastighed). Funktionen grupperer automatisk de optagne billeder i en kontinuerlig video. Takket være hvilket du vil være i stand til at se rekorden fra f.eks. 24 timer inden for få minutter . Velegnet til at overvåge køretøjet under dit lange fravær. Derfor er det beregnet til at tage statiske billeder, så køretøjet må ikke bevæge sig.

time lapse - dod kamera


Forbedret parkeringstilstand , som automatisk starter 10 minutter efter at have forladt køretøjet. Når du fortsætter med at køre, skifter kameraet tilbage til optagetilstand i løkken. Med SONY STARVIS-sensoren kan du også nyde det revolutionerende nattesyn til frontkameraet og endda i fuldstændig mørke. Betingelsen er, at kameraet får strøm via et bilbatteri ved hjælp af et sæt kabler til permanent installation i DOD DP4 køretøjet.

*Betingelsen er opdateringen af den seneste firmware til kameraet.*

parkeringsovervågning - dod ls500w +


Certificeret videokamera til brug i hele EU (dvs. i Østrig, Tyskland og andre medlemslande). De opfylder kriterierne for tekniske standarder og kan bruges i køretøjet.

Frontkameraet er udstyret med den helt nye SONY STARVIS (Star Visibility or visibility in the light of stars) sensor IMX291, som tilbyder revolutionerende nattilstand selv i fuldstændig mørke!

dod bilkamera - sony starvis sensor

Teknologisk er dette "næste generation" bilkamera - med de nyeste teknologier (optik, mikrochips, funktioner), som bilmarkedet byder på.


DOD LS500W+ er et af de bedste kamerasystemer med dobbelte front- og bagkameraer.

Det er dit auto-vagtsystem dag og nat 24/7.

Du kan fastgøre frontkameraet efter behov af sugekoppen eller klæbeholderen. Bagkameraet med en kompakt størrelse på kun 7,5 cm er fastgjort med en 3M holder med tape. Kabelforbindelsen mellem kameraerne er ca. 5,5 m lang. DOD LS500W+ kan tilsluttes en 12/24V strømforsyning, så det er muligt at bruge den undtagen bilen også til andre køretøjer, lastbiler eller busser. Det forreste kamera kan også nemt sættes på bilens forrude med en 3M klæbeholder, der nemt sættes på kameraet.

Understøttelse af op til 128 GB micro SD-kort (ca. 18 timers optagelse fra begge kameraer - 9 timer for én kanal)

dobbelt bilkamera dod ls500w +

Optagelsen optages fra begge kameraer og kombineret med en høj ISO-følsomhed på op til 12800 , så du kan overvåge bilens omgivelser selv under dårlige lysforhold, er denne funktion en væsentlig sikkerhedsbonus, når du overvåger din bil under dit fravær.

Bilkameraet understøtter micro SD-kort op til 128 GB (almindelige kameraer kun op til 32 GB). I tilfælde af en ulykke, kraftige opbremsninger, eller ved at vippe bilen, har kamerasættet en G-sensor funktion , der beskytter filerne i tilfælde af en kollision. Også i en nødsituation giver det brugere mulighed for manuelt at beskytte en eksisterende fil ved at trykke på "SOS"-knappen. FULL HD bilkamerasæt med avanceret WDR 2.0-teknologi er din pålidelige følgesvend på vejene.

Produktegenskaber:
  • Dobbelt 1080p HD-videooptagelse
  • Udvidet ISO-område op til ISO 12800
  • G-sensor filbeskyttelse
  • SOS funktion - låsefunktion
  • Parkeringsovervågning
  • Avanceret WDR 2.0-teknologi
  • Ultralet objektiv med f/1.6 blænde
  • Understøtter 128 GB Micro SD-kort

Dobbelt FULL HD 1080p videooptagelse
Udsigten forfra og bagfra af dit køretøj er optaget i 1080p-kvalitet i høj FULL HD-opløsning. Derudover er billedet optaget i en ultrabred betragtningsvinkel på 145° frontkamera, 140° bagkamera for total beskyttelse.
fuld hd opløsning - ls500w +
Udvidet ISO-område op til 12800

DOD LS500W+ har en ny Sony STARVIS CMOS-sensor med forbedret følsomhed ikke kun ved normal belysning, men også under dårlige lysforhold. Forbedret rækkevidde øger lysstyrken af objekter i hurtig bevægelse om natten. Kameraet kan nu fange endnu flere detaljer under ultralave lysforhold.
ISO 12800 rækkevidde - dod bilkamera
Avanceret WDR 2.0-teknologi

Fantastisk video i enhver lys og afbalanceret eksponering under alle forhold. Gør natbilleder lysere og reducerer lyseksponering for at opnå det smukkeste billede.
wdr-teknologi - dod ls500w +
Stor f/1.6 blænde, høj ydeevne i svagt lys
Stor blænde reflekterer mængden af lys, der falder på sensoren, når du optager. Jo større blændeåbningen er (mindre tal f), jo mere lys vil blive fanget i kamerasensoren. Med den bredeste blænde, som er 66 % større end konkurrenterne på markedet, producerer DOD-kameraer det skarpeste billede.
objektivblænde - ls500w +
6G skarp glaslinse

Den skarpe linse med 6 elementer, som er lavet af seks lag glas, giver et fantastisk, rent og uforvrænget billede
6g glas linse ls500w +
Vid synsvinkel 145°

Billedoptagelse ved en bred betragtningsvinkel på 145° for optimal dækning og klarhed. Det forreste kamera er udstyret med et ekstremt vidvinkelobjektiv, der forbedrer rækkevidden af optagelse, fordi panoramaudsigten fra fronten af køretøjet fanger alle sider uden forvrængning (så ingen forvrænget billede).
145 grader vidvinkel - ls500w +
Justerbart polariserende filter - reducerer genskin markant. Det giver bedre billeder, bedre kontrast og vigtigst af alt, det reducerer reflektionen af lys på forruden markant, så optagelserne bliver klarere og uden blænding.
polariserende filter - ls500w +
3'' 16:9 widescreen-skærm. Kameraet har en stor widescreen-skærm, der giver et klart og stort nok billede, velegnet til at vise indstillinger og afspille videoer direkte på kameraskærmen.
3 tommer skærm - dod ls500w +
GPS-processor med en hastighed på 10 Hz

Integreret med den hurtigste 10Hz hastighed GPS, der logger mere præcise data om køretøjets placering og hastighed. Giver dig mulighed for at optage din rute på et kort, mens du ser videoerne i DOD-afspilleren. I øjeblikket den hurtigste GPS-opdatering, der bruges i videokameraer.

gps-processor - dod ls500w +
DOD GPS-afspiller v2.0
Den nye version af DOD GPS Player 2.0 med forbedret brugergrænseflade er endda med bedre klarhed. Den viser FULD HD-videooptagelser med realtidsdata som køretøjets hastighed, gps-koordinater, overbelastning. Internetforbindelsen viser køretøjets aktuelle placering på Google maps.
dod-afspiller - dod ls500w +
Hastighedsradardetektion
Systemet minder dig om, at du er i nærheden af det sted med hastighedsbegrænsning, og hvor en radar kan placeres, så du kan sætte farten ned. Undgå fælder, og hav altid din køretur under kontrol.
* I øjeblikket understøtter systemet følgende lande: USA, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.
hastighedsradar - dod ls500w +
Tids- og datosynkronisering

Automatisk tidskalibrering, uafhængig af manuel tidsjustering. Med en indbygget 10x hastighed GPS-processor kan den nøjagtigt kalibrere lokal tid og automatisk gemme den i kameraets hukommelse.

tids- og datosynkronisering - ls500w +
Sti analyse
Det er en ny funktion til at beregne distance, tid og gennemsnitshastighed på din rute fra punkt A til punkt B. Du kan for eksempel finde den korteste eller hurtigste vej at arbejde fra dit hjem, baseret på data fra stianalyse. Det er en meget økonomisk og praktisk måde at spare tid og brændstofforbrug.
stianalyse - ls500w +
G-sensor databeskyttelse i tilfælde af en kollision.

I en ulykke, nødbremsning eller vipning af en bil, vil den automatisk beskytte alle lagrede og aktuelle optegnelser. Med denne funktion vil filer ikke blive slettet eller overskrevet, selv når der optages i en tidsløkke.

g-sensor - ls500w +
Manuel fillåsning - SOS-beskyttelse

I nødstilfælde giver det brugere mulighed for at beskytte en eksisterende fil ved at trykke længe på "SOS"-knappen, som holder filen fra optagesløjfen og beskytter mod at blive overskrevet af andre filer.

sos manuel fillåsning - ls500w +
Automatisk optagelse og nedlukning

Efter at køretøjet er startet, begynder kameraet automatisk at optage. Når du slukker for motoren, slukker kameraet automatisk uden at trykke på nogen knap.

automatisk upload og tænd - ls500w +
Loop-optagelse - Cyklisk optagelse

Når lagerpladsen på det indsatte microSD-kort er fuld, kan den automatisk overskrive ældre filer med nye, så filerne hele tiden bliver slettet igen.
loop optagelse - ls500w +
Adgangskodebeskyttelse.

Når du har angivet din adgangskode, kan du forhindre andre i at slette dine videoer eller billeder.

adgangskodebeskyttelse - ls500w +
Understøtter 128 GB Micro SD-kort

4x højere hukommelseskompatibilitet sammenlignet med ældre kameramodeller, understøtter op til 128 GB micro SD med over 18 timers optagelse.

Supportkort op til 128GB - LS500W +
Produkt Specifikationer:
Videoopløsning: frontkamera: 1920x1080 @ 30fps, bagkamera 1920x1080 @ 30fps
Sensor: SONY STARVIS CMOS-sensor
Skærm: 3" 16:9 TFT LCD-skærm
Vidvinkel frontlinse: 145°
Vidvinkel bagobjektiv: 140°
Forreste blænde: f/1,6
Bageste blænde: f/1,6
ISO-følsomhed: op til ISO 12800
Videoformat: MOV
Optagemedie: Micro SDHC / SDXC klasse 10 (op til 128 GB)
Lyd: mikrofon og monohøjttaler (inkluderet)
Batteri: 3,7V 900mAh Lithium batteri
Indgangseffekt: 5V 1,5A
Forreste kameramål: 112 (L) * 71,9 (B) * 36,4 (H) mm
Bagkameramål: 75,2 (L) * 26 (B) * 38,8 (H) mm
Front kamera vægt: 145g
Bagkameravægt: 41 g
Driftstemperatur -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Medfølgende tilbehør:

1x Professionelt bilkamera DOD LS500W+
1x polariserende CPL-filter
1x Bakkamera med selvklæbende holder
1x tilslutningskabel med bagkamera (5M)
1x biloplader 12-24V (forlængerkabel 4M)
1x holder
1x manual

Kommentarer

Andre produkter