Digital stemmeoptager i elegant vedhæng 8GB hukommelse + MP3-afspiller med lydgenkendelse

Fabrikant OEM
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 733,36 kr
Pris inkl. moms 880,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Digital stemmeoptager i elegant vedhæng 8GB hukommelse + MP3-afspiller med lydgenkendelse

Digital stemmeoptager i elegant vedhæng 8GB hukommelse + MP3-afspiller med lydgenkendelse. 4 i 1 enhed - lydoptagelse, mp3-afspiller, USB-disk, automatisk lydoptagelse. Kompakt stemmeoptager 142x15mm, diktafon har stereo hovedtelefoner til hemmelig lydoptagelse. Lydoptager - bærbar, ligner et nøglevedhæng. Optageren får strøm enten via det medfølgende USB-kabel eller via et genopladeligt Li-Polymer-batteri, der, når det er fuldt opladet, tilbyder kontinuerlig optagelse af stemme og lyd i op til 58 timer i WAV-format. De medfølgende høretelefoner kan bruges til at afspille lydfiler. Diskret lydoptagelse hvor som helst.

Spy Audio opkaldsoptager (lyd) - vedhæng på halsen

Spy Audio opkaldsoptager (lyd) - vedhæng på halsen

Hver optagelse gemmes under et navn med den aktuelle dato og klokkeslæt - dette vil hjælpe med nemt at finde en specifik optagelse. Takket være det bærbare kompakte design kan du altid nemt opbevare og optage din stemmeoptager som en spionenhed, for eksempel i lommen, så du kan optage hemmelige eller diskrete samtaler eller forskellige lyddetaljer. Stemmeoptageren er den ideelle mobile optager til at optage lyde over længere afstande. Enheden byder også på en MP3-afspillerfunktion til dine yndlingssange, som du kan overføre til enheden via det medfølgende USB-datakabel.

hals vedhæng lydoptager

Digital stemmeoptager i en elegant nøglering 8GB intern hukommelse. Enheden tilbyder 4 funktioner i én - lydoptagelse, mp3-afspiller, USB-drev, automatisk lydoptagelse - starter, når et øget støjniveau registreres . Det er en innovativ enhed, der kombinerer et elegant design og samtidig et behageligt design til at bruge alle dens funktioner. Den digitale diktafon gemt i nøgleringen optager lyd i topkvalitet takket være støjreduktionen og er derfor et godt supplement til træning, forretningsmøder, forretning og andre formål med optagelse af samtaler. Den integrerede 8 GB hukommelse giver masser af lagerplads til optagelse af langtidsholdbare stemmeoptagelser - op til 96 timers optagelse, også takket være det indbyggede lithiumbatteri, som vil tjene til cirka 58 timers kontinuerlig optagelse.

58 timers batterilevetid

Lydgenkendelsesfunktionen er vigtig - automatisk optagelse starter, når der optages lyd

Optageren fungerer også som MP3-afspiller takket være den integrerede hukommelse, hvortil du kan bruge et USB-kabel til at optage dine yndlingssange eller afspille optagede samtaler og derefter lytte til dem via hovedtelefoner. Forskellige andre filer kan uploades til den integrerede 8 GB hukommelse, så pennen også udfører den klassiske funktion som et bærbart USB-flashdrev. Takket være sine miniaturedimensioner er minidiktafonen en bærbar og praktisk optageenhed, der kan bruges i forskellige livssituationer, hvor der også er behov for en iøjnefaldende måde at optage lyd på.

lydgenkendelse - automatisk stemmeoptagelse - spionoptager

Funktioner:

Start optagelsen med én knap
Stemme optager
Automatisk optagefunktion i tilfælde af lyddetektering
Afspiller i MP3-, WMA- og WAV-formater
USB-flashdrev med 8GB intern hukommelse
Stereo hovedtelefoner

Specifikation:

Lydoptagelsesformat: WAV
Funktioner: one-touch lydoptagelse, automatisk lydoptagelse, mp3-afspiller
Intern hukommelse: 8GB
Strømforsyning: indbygget genopladeligt lithiumbatteri
Optagetid (hukommelseskapacitet): op til 96 timer
Optagelsestid (batterilevetid): op til 58 timer
Understøttede formater til afspilning: mp3, wav, wma
Frekvens: 48KHZ
Kvalitet: 192KBPS
Farve: sort
Mål: 142x15mm

Pakkens indhold:

1x digital diktafon
1x høretelefoner
1x USB kabel
1x manual

Kommentarer

Andre produkter