Briller med Wifi HD Kamera - streaming via app i mobiltelefon

Fabrikant OEM
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 906,64 kr
Pris inkl. moms 1.088,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Briller med Wifi HD Kamera - streaming via app i mobiltelefon

Briller med Wifi HD Kamera - streaming via app i mobiltelefon. Stilfulde HD-solbriller med højkvalitetsbillede - ideel enhed til video- og lydoptagelse, uanset hvor du er. Wifi HD-kamera i solbriller med understøttelse af microSD-kort op til 64GB og livestreaming via internet. Hvis du har brug for at optage et interview, møde eller bare for at fange rekorden af din ferie eller en række sportsgrene, er disse HD-kamerabriller lige noget for dig.

Stilfulde HD-solbriller med billedkvalitet i høj kvalitet og LIVE-streaming via internettet.

Wifi-briller kan tilsluttes routeren, eller du kan tilslutte den til din mobiltelefon og tablet efter at have oprettet et adgangspunkt . Med live internetstreaming kan fire brugere forbindes til dine briller og se din transmission overalt i verden. Fordelen ved solbriller er, at du kan fange præcis det, du ser og endda med frie hænder, hvad der især er brugbart til sport eller ferie, samtidig med at du er beskyttet mod solen. Brillerne med kamera styres gennem P2PLiveCam-applikationen via et lokalt wifi-netværk efter parring med din mobiltelefon eller tablet. Appen understøtter både Android og iOS, og du kan downloade den på Google Play eller iTunes. En anden mulighed er at oprette forbindelse via et lokalt wifi-netværk til din bærbare computer eller pc. Der er ikke noget nemmere og mere praktisk end dette kamera indbygget i briller. Kameraoptagelsen gemmes direkte på microSD-kortet i solbriller op til 64GB (medfølger ikke).

Solbriller med hd wifi kamera

Efter parring med din telefon eller tablet kan du ændre indstillingen af dit videokamera eller fotokamera. Du kan vælge video i HD 1080x720P ved 25fps eller 640x480P ved 25fps. De optagede videoer gemmes på et microSD-kort i ASF-format og i AVI-format ved optagelse via et lokalt wifi-netværk eller via internettet. Du kan afspille de optagede filer fra kortet ved at bruge den gratis downloadbare VLCPlayer eller SMPlayer. Du kan også bruge brillerne som sikkerhedskamera. Du skal blot placere dem på en måde, så objektivet kan overvåge det nødvendige område og indstille bevægelsesdetektion gennem applikationen. Alarmen vil fortælle dig om bevægelsesdetektering via videobesked, og optagelsen vil blive gemt på microSD-kortet, og derefter kan du downloade filer til din mobiltelefon. Bevægelsesdetektion er effektiv op til 6m. Live videotransmission og videooptagelse er med lyd. Mikrofonen er i stand til at optage lyd op til 4m. Applikationen har også en cyklisk optagefunktion, der giver dig mulighed for automatisk at fjerne de ældste filer og optage nye, når kortet er fuldt.

Wifi hd-kamera i solbriller

Når du bruger et 64 GB microSD-kort, kan du optage op til 64 timers HD-video med 1280x720P opløsning. Det indbyggede batteri har en kapacitet på 250mAh og giver dig mulighed for at optage 25 minutter pr. opladning. Brillerne kan også tilsluttes powerbank, hvilket giver dig mulighed for at forlænge videooptagetiden i forhold til kapaciteten på det tilsluttede eksterne batteri (for eksempel er effekten på 2500mAh til en optagetid på op til 4 timer). Kameraet i solbriller kan også tilsluttes en permanent strømforsyning via en USB-strømadapter. Objektivet har en synsvinkel på 120º , så du kan overvåge store områder.  

Der er også en kraftig LED på dine briller , som giver dig mulighed for at orientere dig selv i mørke. Denne praktiske belysning vil du helt sikkert sætte pris på i mange situationer.


Funktioner:

Wifi kamera skjult i briller
Optagelse med mulighed for LIVE-streaming via internettet
Bevægelsesdetektering og afsendelse af alarmbeskeder.
Bruger microSD-kort op til 64GB
Mulighed for strømforsyning via powerbank
WiFi-forbindelse via et lokalt netværk eller routerforbindelse

Specifikationer:

Videoopløsning: 1280x720P ved 25fps, 640x480 ved 25fps
Lyd: lydoptagelse op til 5m
Videooptagelsesformat: AFS/AVI
Hukommelse: microSD-kort op til 64GB
Objektiv: 2 megapixel CMOS
Synsvinkel: 120º
Tilslutning: USB
Internetforbindelse: ja
Antal direkte transmissionsforbindelser: 4 brugere
Arbejdstemperatur: -20 til +60

Pakkens indhold:

1x WiFi-briller med kamera
1x USB kabel
1 x installations-cd
1x manual

Kommentarer

Andre produkter