Bærbart batteri 3000mAh + WiFi Spy Camera HD

Fabrikant OEM
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 1.000,00 kr
Pris inkl. moms 1.200,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Bærbart batteri 3000mAh + WiFi Spy Camera HD

Bærbar Powerbank 3000mAh + WiFi Spy HD-kamera. Eksternt batteri indeholder et indbygget HD-kamera med opløsning 1920x1080p og billedhastighed på 30 fps med WiFi-forbindelse og fungerer som oplader. WiFi-forbindelse vil sikre diskret og hurtig håndtering. Dette eksterne batteri er fuldt funktionelt, og du kan oplade din telefon eller tablet gennem det, eller det kan bruges som kilde til enhver enhed med USB-strømforsyning.

Efter at have indsat et micro SD-kort i enheden, vil en dækliste (medfølger) blive klæbet til et bundpanel, og så er alle de komponenter, der minder om et kamera, skjult. Camouflage er bare perfekt , og dette eksterne batteri adskiller sig ikke fra konventionelle bærbare batterier.

Bærbar Power Bank

Objektivet har en 5 megapixel CMOS-sensor. Video optages på et microSD -kort op til en maksimal størrelse på 32 GB. Via WiFi og applikation BVCAM kan du parre din mobiltelefon eller tablet med et kamera og ændre indstillingerne efter behov. Kamera i en ekstern oplader kan indstilles til kontinuerlig optagelse, eller optagelsen startes kun, når der registreres bevægelse. En anden mulighed er at indstille en tidsplan, hvornår kameraet skal startes. Med en batterikapacitet på 3000mAh kan kameraet kontinuerligt optage op til 8 timer. Eksternt batteri kan optage video i opladningstilstand, hvilket muliggør kontinuerlig optagelse med en konstant forbindelse til elnettet. Du kan også indstille intervallerne for lagring af video, fra 1 minut til 60 minutter. Kameraet understøtter meddelelse om bevægelsesdetektion via e-mail eller lagring af registreringerne direkte på FTP-serveren.

Eksternt batteri med wifi kamera

Funktioner:

Kamera skjult i en ekstern oplader
Mulighed for at optage selv når batteriet oplades
Wifi-forbindelse via applikation
Mulighed for forskellige kameraindstillinger gennem applikation
Fuld HD-video 1920x1080px
Enkel betjening med én knap

Specifikationer:

Pixel: 5 millioner pixels
Videoopløsning: 1920x1080p
Videoformat: AVI
Billedhastighed: 30 fps
Synsvinkel: 90°
Bevægelsesdetektion op til: 6 m
Batterikapacitet: 3000 mAh
Optagetid: +/- 8 timer
Hukommelseskort: Micro SD/TF-kort max. 32 gGB
Ladespænding: DC-5V
Minimum belysning: 1 LUX
Driftstemperatur: -10 til 60 ℃
Batteri: Lithium batteri

Indhold:

1x Spy Powerbank med wifi kamera
1x USB kabel
1 x USB adapter
2x Dækliste
1x manual

Kommentarer

Andre produkter