Spy bluetooth ørestykke SÆT - Øretelefon med GSM-pen + Nano SIM-understøttelse

Fabrikant OEM
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 1.133,36 kr
Pris inkl. moms 1.360,00 kr
- +

Tilbehør

Produktbeskrivelse Spy bluetooth ørestykke SÆT - Øretelefon med GSM-pen + Nano SIM-understøttelse

Spy bluetooth ørestykke SÆT - Høretelefon med GSM pen + Nano SIM support​ - bedste mini usynlige spion ørepropper - testhjælper til studerende, men også til andre formål. GSM pen til SIM-kort med spion håndsæt - upåfaldende aflytning og kommunikation via mobiltelefon med en anden person. Hver af os kender situationer i livet, hvor du ville sætte pris på, at nogen rådgiver dig og hjælper dig i en vanskelig situation, uden at nogen ved om det.  

Det er beregnet til studerende under eksamen, for forretningsfolk under forretningsforhandlinger og i andre situationer. Den forbedrede model af spiontelefonen er en revolutionerende enhed, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til nogen eksternt via din mobiltelefon, men uden at nogen bemærker det. Aktivering af enheden er meget enkel. Indsæt SIM-kortet i GSM-pennen og tænd for enheden.

Spionørestykke til eksamenssnyd med GSM-pen + Nano SIM-understøttelse

Spionørestykke til eksamenssnyd med GSM-pen + Nano SIM-understøttelse

Placer pennen nær ørestykket for at parre senderen (pennen) med ørestykket , og indsæt miniørestykket i øret. Et signal sendes trådløst til håndsættet, hvor signalet konverteres til stemme. Hele enheden er trådløs og dermed absolut diskret.   Til kommunikation bruges en følsom mikrofon, som er indbygget direkte i pennen. Efter at have ringet til SIM-kortet, accepterer enheden automatisk opkaldet, og du kan starte kommunikationen.

Spy øretelefoner - Micro Earpiece trådløse og usynlige

Spy-øretelefoner – Micro Earpiece trådløse og usynlige

Denne spionpen fungerer også som en fuld-funktioneret skrivepen og øger dermed dens stealth. Håndsættet drives af et miniature knapcellebatteri. Du sætter blot øretelefonen ind i øregangen på dit øre. En gennemsigtig krog er fastgjort til håndsættet, hvormed du lige så nemt kan tage håndsættet ud af øret. For endnu nemmere håndtering af håndsættet tilbyder vi magnetiske pincet i vores e-shop. Pennen har et indbygget genopladeligt batteri med en kapacitet på 300mAh , som genoplades ved hjælp af et micro USB-kabel.

spion pen og spion ørestykkespion ørestykke + sim-kort pen

Specifikationer:

SIM-korttype: Nano SIM
Indbygget mikrofon: ja, med en følsomhed på 38dB - den fanger også hvisken
Rækkevidde: op til 60 cm
GSM-netværk: 850/900/1800/1900 Mhz (virker i hele verden)
Styring af pennen: Indbygget genopladeligt batteri med en kapacitet på 300mAh
Batterilevetid: op til 4 timer
Håndsæts batteri: 1,55 V (337 SR 416SW) Batterilevetid op til 5 timer
GSM pennen indeholder en 15W forstærker


Pakkens indhold:

1x Spy headset med batteri
1 x GSM pen
1 x manuel

Kommentarer

Andre produkter