Spion-ur ved hånden med FULL HD-kamera + WiFi

Fabrikant OEM
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 1.133,36 kr
Pris inkl. moms 1.360,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Spion-ur ved hånden med FULL HD-kamera + WiFi

Digitalt spion-ur ved hånden med FULL HD-kamera og WiFi-understøttelse. Højteknologisk kombination af moderne ure og spionkameraer. Spy digitalt ur med micro sd 256 GB understøttelse , diskret optagelse med én knap. Dette stilfulde sportsur kan optage video i FULL HD-opløsning på 1080 pixels. De er lette og ekstremt iøjnefaldende. Videoen er gemt på et micro SD-kort op til 256 GB . Spion-uret er sort med et elegant look, der passer til ethvert outfit . Takket være den lave vægt og forskellige armbånd, der er en del af pakken, kan du fastgøre dem overalt, for eksempel også som en halskæde.

Hand Spy-ur digitalt med FULL HD-kamera og WiFi-understøttelse

skrog hd-kamera i ur

Dette elegante ur er velegnet til enhver lejlighed og outfit. Uanset om du sætter dem til middag med venner, på arbejde eller bruger dem til udendørs aktiviteter. De indeholder dog et iøjnefaldende spionkamera, som du vil have ved hånden hvor som helst og når som helst og optager vidunderlige øjeblikke eller vigtig information. Dette spion-ur er en højteknologisk kombination af et moderne ur og et skjult spionkamera med FULL HD-opløsning.

spionkamera i digitalt ur

Det indbyggede batteri med en kapacitet på 350mAh oplades ved hjælp af et mikro-USB-kabel. Batterilevetiden er op til 120 minutters videooptagelse , med wifi slået fra. Takket være Wi-Fi-forbindelsen og mobilapplikationen kan du tilslutte dette ur til din smartphone . Gennem applikationen kan du styre kameraet, se livestream, se og overføre filer. Applikationen fungerer med Android- og iOS-operativsystemer.

wifi spion ur med kamera

Uret kan oprette sit eget wifi-netværk, som du kan oprette forbindelse til via din mobiltelefon via en applikation, der er tilgængelig til Android og iOS - som giver dig mulighed for at se LIVE-billedet fra kameraet i realtid . Det er også muligt at downloade billeder og videoer via applikationen – da du ikke manuelt skal koble uret til en pc.

sportsur med digitalkamera

Sportsure med kamera er ideelle til fritidstøj, men også til sportsaktiviteter mv.

digitalt ur - fuld hd spionkamera

Specifikation:

Materiale: plastik
Videoopløsning: Fuld HD1920x1080 pixels
Videoformat: MOV
Videokodning: H.264
Intern hukommelse: nej
Micro SD-kortunderstøttelse: ja, klasse 10, max. 256 GB
Wi-Fi: ja
Skærmstørrelse: 1" tommer
Mobilapplikation: ja, kompatibel med Android og iOS
Opladning: ved hjælp af et mikro-USB-kabel, DC-5V 1A
Batteri: 350mAh, indbygget, genopladeligt
Udholdenhed: op til cirka 120 minutter

Pakkens indhold:

1x Ur med kamera
1 x Micro USB kabel
1x armbånd på hånden
1x klip på tøjet
1x Vedhængsholder
1x manual

Kommentarer

Andre produkter