Sikkerhed sat i bilens DOD RC500S med GPS og DUAL 1080P kamera

Fabrikant DOD
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 2.666,64 kr
Pris inkl. moms 3.200,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Sikkerhed sat i bilens DOD RC500S med GPS og DUAL 1080P kamera

Sikkerhed sat i bilens DOD RC500S med GPS og DUAL 1080P kamera , der har to objektiver med FULD HD-opløsning i uovertruffen kvalitet med en optagehastighed på 30 fps. DUAL-kameraet registrerer i 1080P opløsning og med et effektivt polariserende filter (eliminerer lysrefleksioner) registrerer sættet scenen før og efter køretøjet . Billedkomprimering H.264, MOV-fil, en datastrøm ca. 15 Mbps for hver kanal. Et minut ved opløsningen på 1080p 30fps video fra én kanal er ca. 110 MB.

Rc500s dobbelt kamera

Kamerasættet har et vidvinkelobjektiv på op til 145° frontkamera og 140° bagkamera, hvilket giver dig mulighed for at få en virkelig vidvinkeludsigt omkring din bil, der nærmer dig fiskeøjeparametrene. Brugen af ​​bagkameraet er valgfri, frontkameraet kan også bruges separat . Med hensyn til rent optiske parametre svarer DOD RC500S til DOD LS500W (og omvendt). Der er også mulighed for 180° drejning af billedet for front- og bagkamera (kameraet kan monteres "ned hovedet").

Frontkameraet er udstyret med den splinternye SONY STARVIS (Starlight Visibility) IMX291 sensor, der tilbyder revolutionerende nattilstand selv i fuldstændig mørke! Indbygget superkondensator i stedet for Li-Ion batteri - for endnu bedre modstand og levetid for kameraet.

Teknologisk er dette "næste generation" bilkamera - med de nyeste teknologier (optik, mikrochips, funktioner), som bilmarkedet byder på.

Flagskibet i DOD-selskabet - et nyt koncept for SMART bilkamera

Certificeret videokamera til brug i hele EU (dvs. i Østrig, Tyskland og andre medlemslande). De opfylder kriterierne for tekniske standarder og kan bruges i køretøjet.


DOD RC500S har en elegant og diskret, cylindrisk form med virkelig mini-størrelse, der gør det muligt at installere frontkameraet tæt på spejlet øverst på forruden. Takket være denne position vil den ikke forstyrre dit udsyn, og den er absolut diskret, når den ses udefra. Bagkameraet med en kompakt størrelse på kun 7,5 cm er fastgjort med en 3M holder med tape. Kabelforbindelsen mellem kameraerne er ca. 5,5 m lang. DOD RC500S kan tilsluttes en 12/24V strømforsyning, så det er muligt at bruge den undtagen bilen også til andre køretøjer, lastbiler eller busser. Det forreste kamera kan også nemt sættes på bilens forrude med en 3M klæbeholder, der nemt sættes på kameraet. DOD kommer også med et meget nyttigt tilbehør - et justerbart cirkulært polariserende filter , der effektivt reducerer reflekteret lys.

Understøttelse af op til 128 GB micro SD-kort (ca. 18 timers optagelse fra begge kameraer - 9 timer for én kanal)


Dobbelt kamera rc500s

Optagelsen optages fra begge kameraer og kombineret med en høj ISO-følsomhed på op til 12800 , så du kan overvåge bilens omgivelser selv under dårlige lysforhold, er denne funktion en væsentlig sikkerhedsbonus, når du overvåger din bil under dit fravær. Dette gør den nye DOD RC500S til en ny leder på markedet for sikkerhed, ikke kun med videooptagelse af turen , men også med overvågning af bilen under dit fravær .

En stor fordel er den forbedrede nye generation af parkeringstilstandssystem, der begynder at optage 15 sekunder, før det registrerer bevægelse. Dette vil sikre, at du har en registrering af, hvad der skete fra begyndelsen til slutningen fra begge kameraer foran og bagved køretøjet. Når du fortsætter med at køre, skifter kameraet tilbage til optagelse i sløjfetilstand.

Førende på markedet for bilsikkerhed og overvågning

Parkeringstilstand DOD rc500s kamera

Videokameraet understøtter micro SD-kort op til 128 GB (standardkameraer op til 32 GB). Ved et uheld, en kraftig opbremsning eller en vipning af bilen har kamerasættet G-sensor-funktionen, som beskytter filerne mod stødet. Også i en nødsituation kan brugere manuelt beskytte en eksisterende fil ved at trykke længe på "SOS"-knappen. FULL HD bilkamerasættet med avanceret WDR 2.0-teknologi og WiFi-forbindelse er din pålidelige følgesvend på vejene.

Dobbelt RC500S bilkamerasæt med FULL HD og WIFI-understøttelse

En smart DOD (Android / iOS) applikation til smartphones eller tablets, hvor du efter parring via WiFi kan afspille dine videoer fra turen, spore din aktuelle position gennem google maps eller ændre dine kameraindstillinger.
Wifi support app dod rc500s
Produktegenskaber:
  • 1080p HD videooptagelse
  • Bred betragtningsvinkel - 145° frontkamera, 140° bagkamera
  • G-sensor beskyttelse af filer
  • SOS-funktion - Låsefunktion
  • Parkeringsovervågning
  • Avanceret WDR 2.0-teknologi
  • WiFi-forbindelse
  • Effektivt justerbart cirkulært polariserende filter
Dobbelt FULL HD 1080p videooptagelse
Set forfra og bagfra af dit køretøj optages i 1080p-kvalitet i høj FULL HD-opløsning. Desuden er billedet taget i den ultra-brede betragtningsvinkel på 145° frontkameraet, 140° bakkameraet for total beskyttelse.

Rc500s fuld hd opløsning

Udvidet ISO-område op til 12800
DOD RC500S har en ny Sony STARVIS CMOS-sensor med forbedret følsomhed ikke kun i normal belysning, men også under dårlige lysforhold. Forbedret rækkevidde øger lysstyrken af ​​objekter i hurtig bevægelse om natten. Kameraet kan nu fange endnu flere detaljer under ultralave lysforhold.

Rc500s iso 12800

Avanceret WDR 2.0-teknologi
Fantastisk video i enhver lys og afbalanceret eksponering under alle forhold. Gør natbilleder lysere og reducerer lyseksponering for at opnå det smukkeste billede.

Rc500s wdr teknologi

Stor f/1.6 blænde, høj ydeevne i svagt lys
Stor blænde reflekterer mængden af ​​lys, der falder på sensoren, når du optager. Jo større blændeåbningen er (mindre tal f), jo mere lys vil blive fanget i kamerasensoren. Med den bredeste blænde, som er 66 % større end konkurrenterne på markedet, producerer DOD-kameraer det skarpeste billede.

Rc500s for- og bagblænde f/1.6

6G skarp glaslinse
Den skarpe linse med 6 elementer, lavet af seks lag glas, giver et fantastisk, rent og uforvrænget billede

Rc500s 6g glas linse

Vid synsvinkel 145°
Billedoptagelse ved en bred betragtningsvinkel på 145° for optimal dækning og klarhed. Det forreste kamera er udstyret med et ekstremt vidvinkelobjektiv, der forbedrer rækkevidden af ​​optagelse, fordi panoramaudsigten fra fronten af ​​køretøjet fanger alle sider uden forvrængning (så ingen forvrænget billede).

Rc500s bred betragtningsvinkel

Justerbart cirkulært polariserende filter - reducerer effektivt reflekteret lys
Det justerbare filter eliminerer blændelsen af ​​forruden og øger samtidig mætningen. Reducerer uønskede refleksioner og overdreven eksponering eller polariserende effekter for at sikre den højeste billedkvalitet og beskytte din linse.

Rc500s linse polariserende filter

WiFi-forbindelse - fjernvisning ved hjælp af gratis applikation
Du behøver ikke vente længere, hvis du vil afspille spændende øjeblikke. Bare overfør eller visualiser filer fra det indsatte hukommelseskort i kameraet direkte til din smartphone/tablet via DOD APP.

Rc500s wifi forbindelse

Parkeringsovervågning
Du vil være tilfreds med denne parkeringsovervågning, selv når du parkerer og efterlader bilen. Forbedret parkeringstilstand , som automatisk starter 10 minutter efter at have forladt køretøjet. Når du fortsætter med at køre, skifter kameraet tilbage til optagetilstand i løkken. Med SONY STARVIS-sensoren kan du også nyde det revolutionerende nattesyn til frontkameraet og endda i fuldstændig mørke.

dod Rc500s parkeringsovervågning

I tilfælde af bevægelsesdetektering af front- eller bagkamera , eller ved styrt, starter den optagelse af video og låser filen. Videokameraet starter optagelsen i 15 sekunder, før bevægelsen registreres eller stødet, hvilket sikrer, at du har en registrering af, hvad der skete fra begyndelsen til slutningen. Betingelsen er, at kameraet skal forsynes med strøm via et bilbatteri ved hjælp af et sæt kabler til permanent installation i køretøjets DOD DP4.

Du kan se , hvordan den forbedrede parkeringstilstand fungerer lige her i denne video:

GPS-processor med 10 Hz hastighed
Integreret med den hurtigste 10Hz hastighed GPS, der logger mere præcise data om køretøjets placering og hastighed. Giver dig mulighed for at optage din rute på et kort, mens du ser videoerne i DOD-afspilleren. Det er i øjeblikket den hurtigste GPS-opdatering, der bruges i videokameraer.

Rc500s gps-processor

DOD GPS-afspiller v2.0
Den nye version af DOD GPS Player 2.0 med forbedret brugergrænseflade er endda med bedre klarhed. Den viser FULD HD-videooptagelser med realtidsdata som køretøjets hastighed, gps-koordinater, overbelastning. Internetforbindelsen viser køretøjets aktuelle placering på Google maps.

Rc500s dod-afspiller

Registrering af hastighedsradar
Systemet minder dig om, at du er i nærheden af ​​det sted med hastighedsbegrænsning, og hvor en radar kan placeres, så du kan sætte farten ned. Undgå fælder, og hav altid din køretur under kontrol.
* I øjeblikket understøtter systemet følgende lande: USA, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.

Synkronisering af tid og dato
Automatisk tidskalibrering, uafhængig af manuel tidsjustering. Med en indbygget 10x hastighed GPS-processor kan den nøjagtigt kalibrere lokal tid og automatisk gemme den i kameraets hukommelse.

G-sensor beskyttelse mod stød
I en ulykke, nødbremsning eller vipning af en bil, vil den automatisk beskytte alle lagrede og aktuelle optegnelser. Med denne funktion vil filer ikke blive slettet eller overskrevet, selv når der optages i en tidsløkke.

Manuel fillås - SOS-beskyttelse
I nødstilfælde giver det brugere mulighed for at beskytte en eksisterende fil ved at trykke længe på "SOS"-knappen, som holder filen fra optagesløjfen og beskytter mod at blive overskrevet af andre filer.

Automatisk optagelse og nedlukning
Efter at køretøjet er startet, begynder kameraet automatisk at optage. Når du slukker for motoren, slukker kameraet automatisk uden at trykke på nogen knap.

Loop-optagelse - Cyklisk optagelse
Når lagerpladsen på det indsatte microSD-kort er fuld, kan den automatisk overskrive ældre filer med nye, så filerne hele tiden bliver slettet igen.

Understøtter 128GB Micro SD-kort
4x højere hukommelseskompatibilitet sammenlignet med ældre kameramodeller, understøtter op til 128 GB micro SD med over 18 timers optagelse.

Produkt Specifikationer:
Videoopløsning: frontkamera: 1920x1080 @ 30fps, bagside 1920x1080 @ 30 fps
Sensor: SONY STARVIS CMOS-sensor
Vidvinkel frontlinse: 145°
Vidvinkel bagobjektiv: 140°
Forreste blænde: f/1,6
Bageste blænde: f /1,6
ISO-følsomhed: op til ISO 12800
Videoformat: MOV
Optagemedie: Micro SDHC/SDXC Class 10 (op til 128 GB)
Lyd: mikrofon og monohøjttaler (inkluderet)
Batteri: super kondensator
Indgangseffekt: 5V 1,5A
Forreste kameramål: 122 (D) * 35,8 (B) * 60,6 (V) mm
Bagkameradimensioner: 75,2 (D) * 26 (W) * 38,8 (V) mm
Front kamera vægt: 120g
Bagkameravægt: 41 g
Driftstemperatur -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Medfølgende tilbehør:

1x Profi bilkamera DOD RC500S med selvklæbende holder
1x Bakkamera med selvklæbende holder
1x CPL filter
1x biloplader 12-24V (4M forlængerkabel)
1x forbindelseskabel til bagkamera (5M)
1x Sæt med klæbemidler til kameraholder
1 x manua

Rc500s tilbehør

Kommentarer

Andre produkter