Professionel DVR til 32 kameraer - Hybrid, HD, Internet, VGA

Fabrikant X Vision
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 9.993,36 kr
Pris inkl. moms 11.992,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Professionel DVR til 32 kameraer - Hybrid, HD, Internet, VGA

Professionel DVR til 32 kameraer - unikke overvågningsbutiksprodukter til den bedste pris. ISO EN 9001:2008 certificeret online sælger. DVR til 32 kameraer til en konkurrencedygtig pris og højkvalitetsbillede i Full HD. Den høje ydeevne sikrer 2 processorer. Optageren disponerer med en intern kapacitet på op til 24TB. Denne kraftfulde hybrid DVR er i stand til at optage op til 32 kameraer - 16 analoge og 16 IP, med opløsning op til 1080p fuld HD. DVR er udstyret med to kraftige processorer for at sikre høj ydeevne og superhurtig fjernovervågning. Den råder over op til 24 TB intern kapacitet, og der kan også tilsluttes 4 eksterne eSATA-drev til optageren med en samlet lagerkapacitet på op til 36 TB.

Den har VGA, BNC og HDMI-udgang med høj opløsning og alle udgange kan fungere samtidigt (til flere skærme). Output er op til 1080p.

Analoge kameraer optages i fuld D1 (704x576) opløsning og i realtid sammen med et lydspor for hvert kamera. IP-kameraer optages i opløsninger op til 1080p, hvilket er fuld HD. 16 kameraer kan optage i D1-opløsning i realtid, 8 kameraer ved 720p eller 4 ved 1080p.

Sikkerhedskopiering er hurtig og nem takket være den indbyggede USB-port til tilslutning til USB-harddisk eller USB-nøgle.

Dual Stream internet- og netværksforbindelse er standard, ligesom en livevisning via Android, iOS (iPhone / iPad) og mobiltelefoner med Windows.

IPhone/iPad og Android-applikationer muliggør avancerede funktioner , der giver dig mulighed for at se kamera, afspilning, DVR-konfiguration og modtage PUSH VIDEO, dette betyder, at DVR'en vil advare dig, når der registreres bevægelse. Når du får besked på din telefon, skal du blot trykke på én knap, og applikationen begynder at afspille den post, der forårsagede alarmen.

Til DVR-optager kan du oprette forbindelse fra din Windows-computer, hvilket tillader mere visning og DVR-afspilning og backup af optagelser.

For nem betjening og opsætning har DVR'en GUI på skærmen og kan styres på frontpanelet, fjernbetjeningen eller musen (valgfrit).

DVR til 32 kameraer, Hybrid, HD, Internet, VGA, HDMI

Tekniske specifikationer:

Video/lydindgange: 16 analoge kameraindgange, 16 lydindgange
Alarm Indgange / Udgange: 16/1
Kompressionsrekord: H264
Optagelse/opløsning: 400 fps/704x576, 200 fps/1280x720, 100fps/1920x1080
Optagetilstande: Alarm / Bevægelsesdetektering, kontinuerlig, planlagt
Maksimal optagekapacitet: 24 TB

DVR til 32 kameraer, Hybrid, HD, Internet, VGA, HDMI
Multiplay 16 kameraer
Sikkerhedskopieringsmetoder: USB-flashdrev, DVD (valgfrit), eSATA, netværk/internet
Skærm - Udgange: VGA, HDMI
Spot Monitor udgange: BNC
Betjening: Frontpanel, IR-fjernbetjening, USB-mus (valgfrit)
Netværk / internet: ja
Netværk / internet: Fra en computer, der kører Windows eller Mac: Live View, PTZ Control Multi-site/DVR, lyd, afspilning, backup, billeder, konfiguration, 2-vejs lyd, video push.
Til Android: Live View, lyd, afspilning, billeder, PTZ, 2-vejs lyd, backup, multi-site/DVR kontrol, Push Video.
Til iPhone / iPad: e-mail-alarm, Live View, lyd, afspilning, billeder, PTZ, 2-vejs lyd, sikkerhedskopieringsindstillinger.
Fra Blackberry e-mail-advarsler, Live View-billeder, kontrollerer PTZ multi-site/DVR.
Fra Windows Mobile: Live View, PTZ-kontrol multi-site/DVR, e-mail-advarsler, lyd, afspilning, backup, indstillinger.
Bemærk E-mail: Ja (med billeder)
CMS-softwarefunktioner: live visning, afspilning, backup, konfiguration, alarm/alarm bevægelsesdetektion, PTZ-kontrol, Emap kompatibel med: XPR6A, XPR12A & XPR20A
Andre funktioner: PTZ (Speed ​​​​Dome) kontrol - max. 8 brugere, POS, E-SATA
Produktmål (B - vh i mm): 440x89x460
Vægt (kg): 6 uden HHD
Forsendelsesmål (B - vh i mm): 540x240x545
Forsendelsesvægt (kg): 9,4
Driftsspænding: 100-240 V AC

Kommentarer

Andre produkter