Om os

Selskab

Efeel.com er en af de største internetforhandlere af kameraer - spion, CCTV, bil, sikkerhedskameraer. Efeel.com blev grundlagt i 2009 og har hovedkontor i Slovakiet (centraleuropa). Vores forretningsfilosofi er enkel: Giv forbrugere og virksomheder, hvad de vil have, når de vil have det. Vi stopper aldrig med at forbedre vores drift i verdensklasse ved at sætte vores kunder - og deres behov - først.

Media Leaders Ltd. har et internationalt anerkendt kvalitetsstyringssystem certifikat ISO 9001:2015
Klik for mere info
iso certifikat 9001:2008

Produkter

Vi tilbyder vores kunder hundredvis af produkter, og vores liste over produktkategorier og produktudbud vokser hver dag. Efeel-kunder ved, at de får de bedste priser og eksklusive tilbud på et stort udvalg af produkter såsom sikkerhedskameraer, CCTV-kameraer, bilkameraer, spionkameraer og mange flere.

Vores gode relationer til alle de store leverandører betyder, at vores kunder altid vil finde særlige tilbud på varme produkter fra hver produktsektion. Og for at hjælpe vores kunder med at vælge de rigtige produkter, gør vi det nemt at finde tilgængelighed, priser, anmeldelser og vurderinger.


Service

Hos Efeel.com har vores fokus altid været på at hjælpe kunder med at spare tid og penge. Derfor har vi investeret i at bygge et websted, der giver dem mulighed for sikkert at administrere deres konti uden indblanding. Det er den bemyndigende, 24/7 selvbetjeningstilgang, der sikrer, at vi holder vores kunder tilfredse og vores priser konkurrencedygtige .