Mini stemmeoptager i nøglering - Hund + 8GB hukommelse + høretelefoner

Fabrikant OEM
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 733,36 kr
Pris inkl. moms 880,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Mini stemmeoptager i nøglering - Hund + 8GB hukommelse + høretelefoner

Mini stemmeoptager i en nøglering - Hund + 8GB hukommelse + høretelefoner. Automatisk lydgenkendelse og optagelse. Spy Voice recorder skjult i et legetøj med 8 GB hukommelse til hemmelig lydoptagelse og stereohovedtelefoner . Lydoptager - bærbar, ligner et legetøj - hundevedhæng. Optageren får strøm enten via det medfølgende USB-kabel eller via et genopladeligt 400mAh polymerbatteri, som når det er fuldt opladet tilbyder kontinuerlig optagelse af stemme og lyd i op til 70 timer i WAV-format. De medfølgende høretelefoner kan bruges til at afspille lydfiler. Diskret lydoptagelse hvor som helst.

Spionstemme (lydoptager) i en hundeformet nøglering (vedhæng)

stemmeoptager i et hundevedhæng

Takket være det bærbare kompakte design kan du altid nemt opbevare stemmeoptageren eller gemme den som spionenhed, for eksempel i en lomme, så du kan optage hemmelige eller diskrete samtaler eller forskellige lyddetaljer. Stemmeoptageren er den ideelle mobiloptager til at optage lyde over længere afstande. Enheden byder også på en MP3-afspillerfunktion til dine yndlingssange, som du kan overføre til enheden via det medfølgende USB-datakabel.

Automatisk lydoptagelse - starter, når der registreres et øget støjniveau

stemmeoptager i en nøglering hund

Digital stemmeoptager gemt i en legetøj-nøglering 8GB intern hukommelse . Enheden tilbyder 4 funktioner i én - lydoptagelse, mp3-afspiller, USB-drev, automatisk lydoptagelse - starter, når et øget støjniveau registreres . Det er en innovativ enhed, der kombinerer et elegant design og samtidig et behageligt design til at bruge alle dens funktioner. Den digitale diktafon gemt i nøgleringen optager lyd i topkvalitet takket være støjreduktionen og er derfor et godt supplement til træning, forretningsmøder, forretning og andre formål med optagelse af samtaler. Den integrerede 8 GB hukommelse giver masser af lagerplads til optagelse af langtidsholdbare stemmeoptagelser, også takket være det indbyggede lithiumbatteri med en kapacitet på 400 mAh, som vil tjene til op til cirka 70 timers kontinuerlig optagelse.

mini spionoptager i en hundenøglering

Lydgenkendelsesfunktionen er vigtig - automatisk optagelse starter, når der optages lyd

Optageren fungerer også som MP3-afspiller takket være den integrerede hukommelse, hvortil du kan bruge et USB-kabel til at optage dine yndlingssange eller afspille optagede samtaler og derefter lytte til dem via hovedtelefoner. Forskellige andre filer kan uploades til den integrerede 8 GB hukommelse, så nøgleringen også udfører den klassiske funktion som et bærbart USB-flashdrev. Takket være sine miniaturedimensioner er minidiktafonen en bærbar og praktisk optageenhed, der kan bruges i forskellige livssituationer, hvor der også er brug for en iøjnefaldende måde at optage lyd på.

skjult diktafon i nøglering stemmeoptagelse

Funktioner:

Start one-touch-optagelse
Stemme optager
Automatisk optagefunktion i tilfælde af lyddetektering
MP3, WMA og WAV afspiller
USB-flashdrev med 8GB intern hukommelse
Stereo hovedtelefoner

Specifikation:

Lydoptagelsesformat: WAV
Lydkvalitet: 192KBPS
Funktioner: one-touch lydoptagelse, automatisk lydoptagelse, mp3-afspiller
Intern hukommelse: 8GB
Strømforsyning: Indbygget genopladeligt lithiumbatteri 400mAh
Optagelsestid (batterilevetid): op til 70 timer
Understøttede formater til afspilning: mp3, wav, wma
Mål: 60x43x35mm

Pakkens indhold:

1x digital diktafon
1x høretelefoner
1x USB kabel
1x blonder
1x manual

Kommentarer

Andre produkter