DOD LS475W+ Car DVR med FULL HD 60fps + GPS

Fabrikant DOD
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 2.400,00 kr
Pris inkl. moms 2.880,00 kr
- +

Produktbeskrivelse DOD LS475W+ Car DVR med FULL HD 60fps + GPS

TOP bilkamera DOD LS475W+ med FULL HD 60fps + GPS-logger med 10x hurtigere opdatering, 145° synsvinkel, 6G glasobjektiv, ISO op til 12800, WDR 2.0.

DOD LS475W+ er den direkte efterfølger til DOD LS470W+ og hører til de nyeste DOD-kameraer. Fortsætter i den populære LS470W-serie af kameraer, den nye DOD LS475W+ tager nu endnu et skridt fremad og tilføjer en række unikke funktioner. FULL HD-opløsning 1920x1080P ved 60fps (billeder pr. sekund) , op til 128 GB micro SD-understøttelse (standardkameraer op til 32GB), hvor der kan gemmes op til 18 timers optagelse, op til 900mAh batteri , bred betragtningsvinkel på 145° og stor 3" TFT LCD-skærm 16:9. Den er udstyret med den helt nye SONY STARVIS (Starlight Visibility) IMX291 sensor, der tilbyder en revolutionerende nattilstand selv i fuldstændig mørke!

Et førsteklasses videokamera , der vil tilfredsstille selv de mest krævende kunder.

Ls475w bil dvr + parkeringstilstand

DOD LS475W+ har H.264 billedkomprimering, MOV -fil , datastrøm ca. 20 Mbps. Et minut ved opløsning 1080p 60fps video er ca. 150 MB. Du kan dreje billedet 180° (kameraet kan monteres "ned i hovedet"). Det har en meget nyttig tilføjelse - et justerbart cirkulært polariserende filter , der effektivt reducerer reflekteret lys.

Teknologisk er dette "næste generation" bilkamera - med de nyeste teknologier (optik, mikrochips, funktioner), som bilmarkedet byder på.

Certificeret videokamera til brug i hele EU (dvs. i Østrig, Tyskland og andre medlemslande). De opfylder kriterierne for tekniske standarder og kan bruges i køretøjet.

SONY STARVIS Sensor - (Stjernesynlighed eller synlighed i lyset af stjerner)6G glaslinse - en kombination af seks lag glas, der giver et fantastisk lyst, rent og uforvrænget billede. Den har en 10x hastigheds GPS-processor, den hurtigste GPS-bilteknologi sikrer nøjagtig sporing af køretøjets hastighed og ultrahurtige GPS-positioner af din vej. Pakken kommer med en helt ny redesignet og forbedret software på din pc - DOD GPS 2.0-afspiller.

En stor fordel er den forbedrede nye generation af parkeringstilstandssystem, der begynder at optage 15 sekunder, før det registrerer bevægelse. Dette vil sikre, at du har en registrering af, hvad der skete fra begyndelsen til slutningen. Når du fortsætter med at køre, skifter kameraet tilbage til optagelse i sløjfetilstand.

Førende på markedet for bilsikkerhed og overvågning

Ls475w+ parkeringstilstand til dod-kamera

Kameraet kan nemt fastgøres på forruden ved at bruge en sugekop med en holder, der fastgøres i kameraet på en enkel måde. Bred synsvinkel på 145° fanger begivenheder foran køretøjet og på siderne, automatisk tidskalibrering ved hjælp af GPS. Du vil også sætte pris på GPS-loggerfunktionen i din turrekord (GPS-placering, nuværende hastighed). Du vil være i stand til at se videoer på din pc med den medfølgende software. Ideel til virksomheder til at kontrollere kørsel af personale, professionelle chauffører. Kameraet kan tilsluttes en 12/24V strømforsyning, så det er muligt at bruge det undtagen bilen også til andre køretøjer, lastbiler eller busser. I tilfælde af en ulykke, en kraftig opbremsning eller en vipning af bilen, har kamerasættet G-sensorfunktionen, som beskytter filerne mod stød. Også i en nødsituation kan brugere manuelt beskytte en eksisterende fil ved at trykke længe på "SOS"-knappen. Kameramenuen er også tilgængelig på slovakisk.

De nye modeller af bilkameraer DOD LS475W+, LS500W og RC500S+ er i øjeblikket toppen af ​​de sorte bokse tilbud på verdens marked.

Det bevises ikke kun af brugte teknologier, men hovedsageligt med tilfredshed hos chauffører, der aktivt bruger disse kameraer. Deres pris er relativt højere, men de tilbyder topteknologi og laver plader, der også kan bruges som bevis ved ulykken . Med disse kameraer er det ikke muligt, at du ikke er i stand til at læse nummerpladen på det køretøj, der har beskadiget eller truet dig.

Understøtter op til 128 GB micro SD-kort (ca. 18 timers optagelse)

Ls475w+ kamera af den seneste generation

Produktegenskaber:

Fremragende FULL HD-opløsning 1080p ved 60fps
Reduktion af bevægelsessløring
Udvidet ISO-område op til ISO 12800
Avanceret WDR 2.0-teknologi - fantastisk video ved ethvert lys
Justerbart cirkulært polariserende filter
Parkeringsovervågning

1080p @ 60fps kinematisk videooptagelse
Det tilbyder brugerne en stabiliseret og kontinuerlig videooptagelse ved 1080P med 60 billeder i sekundet, hvilket øger mængden af ​​detaljer, hvad du kan se.

Ls475w+ fuld hd opløsning

Reduktion af bevægelsessløring
Andre bilister kører for hurtigt, og deres nummerpladenumre er måske udvasket i videoen? Teknologi til reduktion af bevægelsessløring bruges til at øge klarheden af ​​objekter i hurtig bevægelse.

dod Ls475w+ sløret billedreduktion

Udvidet ISO-område op til 12800
DOD LS475W+ har en ny Sony STARVIS CMOS-sensor med forbedret følsomhed ikke kun ved normal belysning, men også under dårlige lysforhold. Forbedret rækkevidde øger lysstyrken af ​​objekter i hurtig bevægelse om natten. Kameraet kan nu fange endnu flere detaljer under ultralave lysforhold.

dod Ls475w+ iso 12800

Avanceret WDR 2.0-teknologi
Fantastisk video i enhver lys og afbalanceret eksponering under alle forhold. Gør natbilleder lysere og reducerer lyseksponering for at opnå det smukkeste billede.

dod ls475w+ wdr teknologi

Stor f/1.6 blænde, høj ydeevne i svagt lys
Stor blænde reflekterer mængden af ​​lys, der falder på sensoren, når du optager. Jo større blændeåbningen er (mindre tal f), jo mere lys vil blive fanget i kamerasensoren. Med den bredeste blænde, som er 66 % større end konkurrenterne på markedet, producerer DOD-kameraer det skarpeste billede.

dod ls475w+ blænde for og bag f/1.6

6G skarp glaslinse
Den skarpe linse med 6 elementer, lavet af seks lag glas, giver et fantastisk, rent og uforvrænget billede

dod ls475w+ 6G glasobjektiv

Vid synsvinkel 145°
Billedoptagelse ved en bred betragtningsvinkel på 145° for optimal dækning og klarhed. Det forreste kamera er udstyret med et ekstremt vidvinkelobjektiv, der forbedrer rækkevidden af ​​optagelse, fordi panoramaudsigten fra fronten af ​​køretøjet fanger alle sider uden forvrængning (så ingen forvrænget billede).

dod ls475w+ bred betragtningsvinkel

Justerbart cirkulært polariserende filter - reducerer effektivt reflekteret lys
Det justerbare filter eliminerer blændelsen af ​​forruden og øger samtidig mætningen. Reducerer uønskede refleksioner og overdreven eksponering eller polariserende effekter for at sikre den højeste billedkvalitet og beskytte din linse.

dod ls475w+ polariserende filter

Stor 3" LCD-skærm
Stort 3" 16:9 widescreen display - kameraet har et stort widescreen display, der tilbyder en lys og stor skærm velegnet til visning af indstillinger og afspilning af videoer direkte på kameraets display.

dod ls475w+ 3 tommer skærm

Højtydende batteri
Højtydende Li-ion batteri 900mAh (DOD LS470W+ har 650mAh). I mangel af strømforsyning øger det overvågningstiden (parkeringstilstand) og giver dermed mere beskyttelse.

dod ls475w+ kraftigt batteri

Parkeringsovervågning
Du vil være tilfreds med denne parkeringsovervågning, selv når du parkerer og efterlader bilen. Forbedret parkeringstilstand , som automatisk starter 10 minutter efter at have forladt køretøjet. Når du fortsætter med at køre, skifter kameraet tilbage til optagetilstand i løkken. Med SONY STARVIS-sensoren kan du også nyde det revolutionerende nattesyn til frontkameraet og endda i fuldstændig mørke.

dod ls475w+ parkeringsovervågning

I tilfælde af bevægelsesdetektering af front- eller bagkamera , eller ved styrt, starter den optagelse af video og låser filen. Videokameraet begynder at optage i 15 sekunder, før bevægelsen registreres eller stødet, hvilket sikrer, at du har en registrering af, hvad der skete fra begyndelsen til slutningen. Betingelsen er, at kameraet skal forsynes med strøm via et bilbatteri ved hjælp af et sæt kabler til permanent installation i DOD DP4.

GPS-processor med 10 Hz hastighed

Integreret med den hurtigste 10Hz hastighed GPS, der logger mere præcise data om køretøjets placering og hastighed. Giver dig mulighed for at optage din rute på et kort, mens du ser videoerne i DOD-afspilleren. I øjeblikket er det den hurtigste GPS-opdatering, der bruges i videokameraer.

dod ls475w+ 10x gps-processor

DOD GPS-afspiller v2.0
Den nye version af DOD GPS Player 2.0 med forbedret brugergrænseflade er endda med bedre klarhed. Den viser FULD HD-videooptagelser med realtidsdata som køretøjets hastighed, gps-koordinater, overbelastning. Internetforbindelsen viser køretøjets aktuelle placering på Google maps.

dod gps-afspiller

Registrering af hastighedsradar
Systemet minder dig om, at du er i nærheden af ​​det sted med hastighedsbegrænsning, og hvor en radar kan placeres, så du kan sætte farten ned. Undgå fælder, og hav altid din køretur under kontrol.
* I øjeblikket understøtter systemet følgende lande: USA, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.
Synkronisering af tid og dato
Automatisk tidskalibrering, uafhængig af manuel tidsjustering. Med en indbygget 10x hastighed GPS-processor kan den nøjagtigt kalibrere lokal tid og automatisk gemme den i kameraets hukommelse.
Sti analyse
Det er en ny funktion til at beregne distance, tid og gennemsnitshastighed på din rute fra punkt A til punkt B. Du kan for eksempel finde den korteste eller hurtigste vej at arbejde fra dit hjem, baseret på data fra stianalyse. Det er en meget økonomisk og praktisk måde at spare tid og brændstofforbrug.
G-sensor beskyttelse mod stød
I en ulykke, nødbremsning eller vipning af en bil, vil den automatisk beskytte alle lagrede og aktuelle optegnelser. Med denne funktion vil filer ikke blive slettet eller overskrevet, selv når der optages i en tidsløkke.

Manuel fillås - SOS-beskyttelse
I nødstilfælde giver det brugere mulighed for at beskytte en eksisterende fil ved at trykke længe på "SOS"-knappen, som holder filen fra optagesløjfen og beskytter mod at blive overskrevet af andre filer.

Automatisk optagelse og nedlukning
Efter at køretøjet er startet, begynder kameraet automatisk at optage. Når du slukker for motoren, slukker kameraet automatisk uden at trykke på nogen knap.

Loop-optagelse - Cyklisk optagelse
Når lagerpladsen på det indsatte microSD-kort er fuld, kan den automatisk overskrive ældre filer med nye, så filerne hele tiden bliver slettet igen.

Adgangskodebeskyttelse
Når du har angivet din adgangskode, kan du forhindre andre i at slette dine videoer eller billeder. Dette er en meget nyttig funktion for virksomheder, der har deres egne chauffører.

Understøtter 128 GB Micro SD-kort
4x højere hukommelseskompatibilitet sammenlignet med ældre kameramodeller, understøtter op til 128 GB micro SD med over 18 timers optagelse.

Specifikationer:

Videoopløsning: 1920x1080 @ 60fps
Sensor: SONY STARVIS CMOS-sensor
Vidvinkelobjektiv: 145°
Blænde: f/1,6
ISO-følsomhed: op til ISO 12800
Skærm: 3" TFT LCD 16:9
Videoformat: MOV
Optagemedie: Micro SDHC/SDXC Class 10 (op til 128 GB understøttelse)
Lyd: Mikrofon og højttaler (mono) medfølger
Batteri: lithium batteri med 3,7V 900mAh kapacitet
Indgangseffekt: 5V 1A
Størrelse: 112,6 (D) x 71,9 (B) x 36,4 (V) mm, (4,4" x 2,8" x 1,4")
Vægt: 145g
Driftstemperatur: -20 ° C ~ 65 ° C, (-4 ° F ~ 149 ° F)

Medfølgende tilbehør:

1x Profi bilkamera DOD LS475W+
1x biloplader 12-24V (4M forlængerkabel)
1x Ledholder
1x CPL filter
1x manual

dod ls475w+ tilbehør

Kommentarer

Andre produkter