Biloplader 2x USB med GPS locator + stemmeovervågning

Fabrikant PROFIO
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 666,64 kr
Pris inkl. moms 800,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Biloplader 2x USB med GPS locator + stemmeovervågning

Biloplader 2x USB med GPS locator + stemmeovervågning . Opladeren er kompatibel med alle køretøjer på markedet , da den er tilsluttet lighteren i bilen. Det vil give tilstrækkelige realtidsoplysninger om det overvågede køretøj. Ved første øjekast ligner den en klassisk biloplader, men den skjuler GPS-locatoren. Enhedens kompakte og stilfulde design passer perfekt ind i dit køretøjs interiør, og du behøver derfor ikke bekymre dig om, at den bliver afsløret.

Med denne biloplader vil du ikke have problemet med at finde dit køretøj, hvis du vil låne det til din ven eller dit barn, så du undgår uønskede følelser og frygt eller bekymringer, uanset om besætningen er i bilen er i orden. Enheden leveres med en gratis tilgængelig "TrackSolid"-applikation (iOS, Android) til din mobiltelefon, hvormed du kan spore den aktuelle placering af køretøjet , hvori bilopladeren er placeret, og du vil også have et overblik over advarslerne .

gps locator i bilen i biloplader

Enkel installation

De fleste enheder på markedet for GPS-locatorer har en meget kompliceret installation. Du behøver ikke bekymre dig, for der kræves ingen opsætning med denne model. Sæt blot bilopladeren i cigarettænderen i bilen, og du kan begynde at bruge alle dens funktioner.

gps locator i bilopladerinstallation

SOS nødopkald

I nødstilfælde kan du trykke på den tilsvarende SOS-knap i 3 sekunder for at aktivere alarmen. Enheden sender derefter en SMS til standardmobilnummeret og vil også ringe til det, indtil opkaldet modtages.

gps tracker nødsituation SOS knap

Stemmeovervågning

Efter at have sendt "Monitor"-kommandoen til enheden via SMS, vil enheden svare "OK" og derefter ringe til standard SOS-mobilnummeret. Efter at have modtaget et opkald, vil personen på SOS-nummeret kunne høre, hvad der sker omkring bilopladeren eller det indre af køretøjet. Under lytning producerer enheden ingen lyd- eller lyssignaler, og det er derfor en total uobserveret lytning.

gps locator biloplader med stemmeovervågning

Registrering af køretøjsstatus

Enheden understøtter registrering af køretøjsstatus, uanset om den er tændt eller slukket. Hvis en uautoriseret person har startet køretøjet uden din viden, får du straks besked til din telefon.

multibiloplader registrering af køretøjsstatus

lav batterialarm

Bilopladeren har et indbygget 130 mAh lithiumbatteri og kan derfor fungere selv efter at være taget ud af tændingen. Når batteriet falder til 10 %, sender enheden en advarsels-SMS "Advarsel! Batteriet er lavt, oplad det i tide!" til standard SOS-mobilnummeret. Hvis batteriet vil være mindre end 1 %, vises den næste tekstmeddelelse "Advarsel! Batteriet er for lavt, strømmen slukkes automatisk".

gps locator i biloplader batteri

Alarm for overhastighed

Hvis køretøjet bevæger sig med en højere hastighed end grænsen, sender enheden SMS'en til standardmobilnummeret.

biloplader med gps locator hastighedsregistrering

Lyd alarm

Hvis den optagede lyd omkring bilopladeren overstiger 70 dB, vil enheden automatisk give dig besked ved at ringe til standardmobilnummeret. Bilopladeren med GPS-locator er derfor en ideel løsning til at beskytte dit køretøj.

gps locator detektering af lydalarm

Funktioner:

USB biloplader med GPS locator
Alarm ved lyde over 70 db
Lytning af køretøjets interiør via telefonopkald
Integreret batteri, der sikrer dets funktionalitet, selv når det fjernes fra lighteren
SOS knap

Specifikationer:

Batteri: 3,7V/130 mAh lithium
Netværksforbindelse: GSM/GPRS
Frekvens: GSM 850/900/1800/1900 MHz
2x USB-udgang: 5V
Driftsspænding: 9-15 V DC
Arbejdstemperatur: -20 ~ 60° C i køretøjet
Max luftfugtighed: 5% - 95%
Mål: 84 mm x 44 mm x 38 mm
Vægt: 81 g

Pakken indeholder:

1x Biloplader med GPS tracker
1x brugervejledning

Kommentarer

Andre produkter