Multifunktionsdetektor til detektering af spionenheder

Fabrikant OEM
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 573,36 kr
Pris inkl. moms 688,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Multifunktionsdetektor til detektering af spionenheder

Multifunktionsdetektor til detektering af mange slags spionenheder . Det vil finde ud af, om det er spionfejlen i din mobiltelefon. Hvis enheden fanger sendesignalet, begynder den at fløjte eller vibrere, og de grønne LED'er lyser. Denne fremragende gadget er en enhed, der fungerer som en GSM-detektor, uanset om det er en spionfejl eller et hvilket som helst trådløst signal i dit hjem, kontor eller andre lokaler.

Fejldetektionsenheder - Professionel CC308 er en enhed, der bruges som detektor enten GSM eller fejl af ethvert trådløst signal i din lejlighed, kontor eller andre steder. Du kan købe online i vores butik.

Denne specielt modificerede maskine registrerer også, hvis din mobil ikke bliver opsnappet. Hvis enheden opfanger udsendelsessignalet, vil den begynde at fløjte eller vibrere, og den grønne LED lyser af signalets intensitet.

  • Ydelse 50mW - 200mW med et detekteringsområde på 30-50 cm.
  • Ydelse 300mW - 600mW med et detekteringsområde på 100-200 cm.
  • Ydelse 800mW - 1200mW med et detekteringsområde på 300-1000 cm.
  • Indbygget 1200mAh lithium batteri
  • Frekvensområde 1MHz-3000MHz.
  • Dimensioner: 93mm * 48mm * 17mm
  • Vægt: 58g.

multifunktionel detektor af bugs

Multi bugs detektor virker på alle GSM frekvenser inklusive trådløse kameraer. Du kan nemt finde ud af, at nogen ringer i dine omgivelser, eller at nogen styrer din telefon. Blinkende en fløjtende eller vibration skal fortsættes i 1 minut og mere, og hvis ja, er det mere mindre sikkert, at der via din telefon sendes data eller lydsignal. Enheden kan nemt fange trådløse kameraer, lyttefejl og andre trådløse enheder. GSM detektor til salg til en god pris kan du købe online i vores e-shop. Se vores tilbud og find det du leder efter.

Enheden understøtter tilslutning af høretelefoner i tilfælde af at du skal lave en lydløs registrering, det vil sige uden lyd. Registreringsområde for GSM-signal er op til 10 M (afhængig af styrken af det detekterede GSM-signal).

Pakken indeholder:

1 x Multi detektor af bugs
1 x høretelefoner

Kommentarer

Andre produkter