Mini OBD GPS locator med GPS + LBS positionering

Fabrikant PROFIO
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 600,00 kr
Pris inkl. moms 720,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Mini OBD GPS locator med GPS + LBS positionering

Mini kompakt OBD GPS locator med GPS + LBS positionering. Nøjagtig lokalisering af dit køretøj i realtid og med en nuværende position på mindre end 10 meter , er det en fantastisk sporings- og sikkerhedsenhed til passager- og nyttekøretøjer. Få alle nødvendige oplysninger om sporvogn i realtid og få et overblik over den passerede rute og køretøjsstatus.

OBD-enheden er kompatibel med de fleste køretøjer på markedet siden 2004. Med denne enhed vil du ikke have problemer med at lokalisere dit køretøj med høj nøjagtighed.

Det kan primært bruges til firmabiler eller biludlejning. Enheden leveres med en frit tilgængelig "TrackSolid"-applikation (iOS, Android) til din mobiltelefon, hvormed du kan spore den aktuelle placering af køretøjet , hvori locatoren er placeret, og du vil også have et overblik over advarslerne.

gps obd locator

Alarm for afbrydelse

OBD-enheden har en standardgrænseflade, så dens installation i køretøjet er meget enkel. I tilfælde af at en uvedkommende afbryder en ODB-enhed, vil du straks blive informeret via SMS til din mobiltelefon.

gps obd locator alarm for afbrydelse

Minimum strømforbrug

Enheden er udstyret med en højtydende MTK2503D-chip, som giver et ultralavt strømforbrug og derfor ikke har nogen negativ effekt på batteriet i køretøjet.

gps tracker strømforbrug

Ingen installation nødvendig

Installationen er meget enkel, bare sæt OBD-lokalisatoren i køretøjets grænseflade, og enheden er aktiv. I de fleste køretøjer er grænsefladen placeret under rattet (se billede - A-område).

obd gs localizer installation er ikke påkrævet

Miniature og kompakt design

Det er en meget lille og let enhed, der kan holdes i én hånd. Af denne grund kan den nemt skjules direkte i køretøjet for at holde den ude af syne for andre.

obd gps locator mini og kompakt design

Alarm for overhastighed

Hvis køretøjet bevæger sig med en højere hastighed end grænsen, sender enheden SMS'en til standardmobilnummeret.

hastighedsalarm gps tracker

lav batterialarm

Når batteriet falder til 10 %, sender enheden en advarsels-SMS "Advarsel! Batteriet er lavt, oplad det i tide!" til standard SOS-mobilnummeret.

batteristatus gps locator

Køretøjsflådestyring

Hvis du ejer en flåde af køretøjer i din virksomhed, kan du spore dem på samme tid under én konto. Med Tracksolid kan du spore op til 10.000 køretøjer ad gangen.

en flådestyring gps tracker

Dobbeltsporing af GPS + LBS

OBD-enheden understøtter GPS- og LBS-lokalisering. GPS er til bestemmelse af den udendørs lokalisering med en afvigelse på op til 10 meter og er afhængig af indhentning af data fra satellitter. En LBS er til bestemmelse af indendørs lokalisering med en nøjagtighed på mindre end 50-150 meter (i bygninger, lokaler, virksomheder), og sporing opnås fra data via GSM-netværket, så denne funktion kan fungere overalt i mobilsignalområdet ( for eksempel i kælderen).

gps sporingsenhed + lbs positioneringslokalisering

Funktioner:

OBD-enhed med GPS
Kompakt og miniature design
Integreret batteri, der sikrer dets funktionalitet, selv når det fjernes fra lighteren
Positionering med en nøjagtighed på mindre end 10 meter

Specifikationer:

Antenne: GPS/GSM/Bluetooth
Batteri: 50 mAh lithium
Netværksforbindelse: GSM/GPRS
Frekvens: GSM 900/1800 MHz
Driftsspænding: 12 V DC
Arbejdstemperatur: -20 ~ 70° C i køretøjet
Luftfugtighedsområde: 5 % - 95 %
Mål: 47 mm x 24 mm x 31 mm
Vægt: 30 g

Indholdspakke:

1x OBD GPS locator
1x brugervejledning

Kommentarer

Andre produkter