Fejlen - trådløs fjernaflytning op til 500m

Fabrikant OEM
Produkter tilgængelighed forudbestilling
Leveringstid 1-3 uger.
Ja! Vi sender til US
Pris ekskl. moms 600,00 kr
Pris inkl. moms 720,00 kr
- +

Produktbeskrivelse Fejlen - trådløs fjernaflytning op til 500m

Fejlen - trådløs fjernaflytning op til 500m​. Brugen af ​​enheden er virkelig alsidig, hvad enten det er en samtale mellem mennesker eller overvågning af arbejdsrum eller andet signaludstyr i rummet.

Lytteapparat til optagelse af samtaler inden for 500 m. Enkel, men effektiv trådløs spionenhed til aflytning af samtaler eller andre lyde omkring. Det er en trådløs enhed, som du kan lytte til lyde med op til en afstand på 500m. I tilfælde af huse eller andre bygninger er den effektive afstand for aflytning 300m.

Håndtering med enheden er absolut let for alle. Du skal blot placere senderen med et tilsluttet batteri på den ønskede placering, tænde for modtagerenheden med tilsluttede høretelefoner, og du kan lytte til, hvad der sker omkring senderen. Kvaliteten af ​​modtaget lyd kan du blot øge med tuning af kanal på modtageren. Aflytningssignal kan også forbedres ved at dreje antennen på sendeenheden. Lyttesignalet kan også forstærkes ved passende at dreje antennen på sendeindretningen.

fejlen - at lytte til samtaler

Brugen af ​​enheden er virkelig alsidig. Takket være mikrofon af høj kvalitet, integreret sendeenhed, vil du kunne modtage lyd af høj kvalitet, uanset om det er en samtale mellem mennesker, overvågning af arbejdsrum eller andet signaludstyr i rummet.

Produkt Specifikationer:

Modtagermål: 78,8 mm × 50 mm × 16,5 mm
Modtagervægt: 53 g (med batteri)
Driftsspænding: 3,7V
Driftsstrøm: 20-30 mA
Dimensioner på senderen (mikrofon) 27 mm x 19,5 mm x 15 mm
Sendervægt: 10 g (uden batteri)
Senderspænding: 9 V
Senderstrøm: 15-40 mA


Tilbehør:

1x lytteapparat - en modtager
1x lytteapparat - en sender
1 x 3,7V lithium batteri
1x 9V batteri
1x hovedtelefoner (3,5 mm stik)
1x USB-opladningskabel
1x manual

Kommentarer

Andre produkter